Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea: Daca Viorel Stefan ar nvata sa fie mai tacut ar fi mult mai bine

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Daca Viorel Stefan ar nvata sa fie mai tacut ar fi mult mai bine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, intrebat cum comenteaza declaratia lui Viorel Stefan ca nu renunta la candidatura la sefia ASF, ca ar fi mult mai bine daca vicepremierul ar invata sa fie mai tacut. continuă pe Hotnews

Democratie ca-n PSD: Dupa ce a pierdut sefia ASF, Viorel Stefan e invitat sa-si tina gura. Dragnea: Daca Stefan si colegii lui ar invata sa fie mai tacuti, ar fi mult mai bine

Desi vicepremierul Viorel Stefan era aproape sigur ca va prelua sefia ASF, PSD-stii au venit cu o alta propunere: Leonardo Badea, actualul sef interimar al institutiei. Anuntul a fost facut luni seara de Liviu.

Dragnea despre colegii pesedisti: Ar trebui sa fie mai tacuti

La sfarsitul sedintei de astazi a Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a declarat ca decizia cu privire la candidatul pe care PSD il va sustine pentru presedintia ASF va fi luata zilele astea, scrie News. ro.

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o.

Liviu Dragnea se dezice de propriul fiu: Daca sunt mail-uri intre el si Petre Pitis, sa fie sanatosi, sa le explice (VIDEO)

Daca sunt mail-uri intre ei sa fie sanatosi, sa le explice, a declarat, luni, Liviu Dragnea, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au scos la iveala un schimb de e-mail-uri intre fiul sau, Valentin Dragnea,.

Liviu Dragnea, o prima reactie cu privire la valiza si mai multe detalii despre CEx

Adrian Tutuianu are sprijin pentru a ramane in PSD, dupa cum o spune chiar el, inainte de Comitetul Executiv, in care, potrivit informatiilor Digi24, el si Marian Neacsu ar urma sa fie exclusi din partid. In plus, insusi Liviu Dragnea a confirmat.

Viorel Stefan: imi continui proiectul inceput. Proiectul meu inseamna presedinte la ASF

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat marti ca isi continua proiectul inceput si anume acela de a candida la functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Viorel Stefan nu renunta la sefia ASF

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat astazi ca isi continua proiectul inceput si anume acela de a candida la functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Viorel Stefan nu ar vrea sa renunte la sefia ASF

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat marti ca isi continua proiectul inceput si anume acela de a candida la functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara. intrebat, la Palatul.

LIVETEXT VIDEO A nceput sedinta CEx PSD pentru soarta pucistilor ca Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi. Va fi o sedinta neplacuta/ Dragnea a venit la sedinta cu doua valize negre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august. Sedinta a inceput in jurul orei 12. 25, dupa ce Liviu Dragnea a intrat in sala. Liderul PSD a venit cu doua valize negre, pe care le-a prezentat jurnalistilor. Vezi detalii in articol.

LIVETEXT Sedinta CEX la PSD, se va discuta soarta pucistilor precum Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )