Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre sustinerea PSD pentru un nou sef la ASF: Este o situatie delicata (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca PSD a decis sa-l sustina mai degraba pe Leonardo Badea, si nu pe Viorel Stefan la conducerea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF). Social-democratii vor lua o. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Liviu Dragnea, despre TelkeormanLeaks: Nu am nicio legatura cu acea valiza, poze cu mine sunt mii, nu stiu cum au ajuns acolo (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit, luni, dupa excluderile din sedinta Comitetului Executiv Central al partidului, si despre dezvaluirile facute de jurnalistii Rise Project cu privire la.

Liviu Dragnea, negocieri la Parlament, duminica seara, cu greii din PSD: Se decid excluderile din CEx

Sedinta extrem de importanta, duminica seara, pentru viitorul PSD. Greii din partid au fost chemati de Liviu Dragnea care incearca astfel sa isi asigure sustinerea inainte de sedinta de Comitet Executiv.

Liviu Dragnea, primul raspuns pentru Rise Project: Ce spune despre valiza cu Teleormanleaks

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx in urma careia liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretatul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi. Liderul PSD a afirmat ca nu stie.

Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la un nou termen in dosarul Angajari fictive

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este asteptat luni la Curtea Suprema, unde va avea loc cel de-al doilea termen inapelul din dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. in acest dosar, in prima instanta, Dragnea a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Liviu Dragnea vorbeste despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg sa aiba inconstienta mea sa se lase ciuruit in felul acesta (VIDEO)

Liviu Dragnea a explicat de ce nu si-a dat demisia pana acum de la conducerea PSD, desi s-a plans in ultima perioada ca este supus unor presiuni foarte mari. Pentru a nu pune in pamant si a nu.

Liviu Dragnea, o prima reactie cu privire la valiza si mai multe detalii despre CEx

Adrian Tutuianu are sprijin pentru a ramane in PSD, dupa cum o spune chiar el, inainte de Comitetul Executiv, in care, potrivit informatiilor Digi24, el si Marian Neacsu ar urma sa fie exclusi din partid. In plus, insusi Liviu Dragnea a confirmat.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Florin Citu: Liviu Dragnea intai minte apoi confirma dezastrul de la investitii (VIDEO)

PNL lanseaza un nou atac la Liviu Dragnea! De data aceasta prin vocea liberalului Florin Citu! Senatorul il acuza pe seful PSD ca intai minte iar apoi confirma dezastrul de la investitii. Citu sustine ca.

Liviu Dragnea, explicatii dupa CEx PSD: De ce nu a fost data afara si Gabriela Firea

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx, in care s-a votat ca sefulPSD Dambovita, Adrian Tutuianu, sisecretarulgeneral, Marian Neacsu, sa fie exclusi din PSD. Liderul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )