Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan lauda discursul Vioricai Dancila din plenul PE:A fost pozitia unui roman adevarat care isi apara tara

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan lauda discursul Vioricai Dancila din plenul PE:A fost pozitia unui roman adevarat care isi apara tara

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat miercuri, la scurt timp dupa finalul dezbaterii pe tema statului de drept din Romania din plenul Parlamentul European, spunand ca Viorica Dancila a avut pozitia unui roman adevarat care isi apara tara. Aceasta a adaugat si ca premierul a avut o atitudine corecta, de om informat. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din.

Carmen Dan, despre interventia lui Dancila n Parlamentul European: Este pozitia unui romn adevarat care si apara tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a catalogat interventia Vioricai Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara, precizand ca premierul a adoptat o atitudine corecta atunci cand a laudat Jandarmeria Romana, scrie mediafax.

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe.

A fost pozitia unui roman adevarat

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a calificat astazi interventia premierului Viorica Dancila in Parlamentul European drept pozitia unui roman adevarat care-si apara tara.

Ghinea: Din discursul lui Dancila trebuie sa intelegem ca sunt sunt gata sa o apuce pe calea Ungariei si Poloniei ca sa-l salveze pe Dragnea si pe ceilalti penali

Deputatul USR Cristian Ghinea spune ca din discursul Vioricai Dancila din Parlamentul European se intelege ca PSD este gata sa o apuce pe calea Ungariei si Poloniei ca sa-l salveze pe Dragnea si pe ceilalti penali. Ghinea sustine ca PSD a devenit un partid antieuropean.

Numire controversata: Bodyguard-ul lui Dragnea, noul consilier al Vioricai Dancila (VIDEO)

Omul care il pazea pe Dragnea de jurnalisti la Curtea Suprema va fi noul consilier al Vioricai Dancila. Ilie Mario Rafael o va sfatui pe Dancila in problemele sociale. Acesta este proprietarul unei sali de.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Carmen Dan, anunt de ultima ora in legatura cu referendumul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca toate sectiile de votare de la referendumul din 6-7 octombrie se vor afla sub protectia angajatilor Ministerului Afacer.

Carmen Dan, noi declaratii privind conflictul cu Gabriela Firea: Am simtit revolta

Ministrul de Interne Carmen Dan a spus ca s-a amarat, dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia in Comitetul Executiv CEx) al PSD de la Neptun, la inceputul lunii septembrie. Ea a mai adaugat ca a fost.

Carmen Dan, mesaj pentru Gabriela Firea: Am simtit revolta. Nu trebuie sa fim prietene, ci sa ne gndim la institutii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni seara, la Romania TV, ca s-a amarat dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia in CEx-ul de la Neptun, de la inceputul lunii septembrie, si ca a fost luata prin surprindere de iesirea primarului. Ministrul a mai spus ca ele nu trebuie sa fie prietene, insa trebuie sa colaboreze institutional.

Ce asteptari are Carmen Dan de la presedintele Iohannis

Carmen Dan, ministrul de Interne, a vorbit, luni seara, despre presedintele Klaus Iohannis. Nu asteptam laude de la domnul presedinte Iohannis, asteptam, de fiecare data, critici. Si suntem interesati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )