Libnet.ro
UNICEF

20:30

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

B1 B1,
Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe. continuă pe B1

Carmen Dan nu se teme ca va fi acuzata in cazul protestului din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca nu se teme ca va fi pusa sub acuzare in dosarul penal legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august. intrebata de.

Carmen Dan, mesaj pentru Gabriela Firea: Am simtit revolta. Nu trebuie sa fim prietene, ci sa ne gndim la institutii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni seara, la Romania TV, ca s-a amarat dupa ce Gabriela Firea i-a cerut demisia in CEx-ul de la Neptun, de la inceputul lunii septembrie, si ca a fost luata prin surprindere de iesirea primarului. Ministrul a mai spus ca ele nu trebuie sa fie prietene, insa trebuie sa colaboreze institutional.

Ce asteptari are Carmen Dan de la presedintele Iohannis

Carmen Dan, ministrul de Interne, a vorbit, luni seara, despre presedintele Klaus Iohannis. Nu asteptam laude de la domnul presedinte Iohannis, asteptam, de fiecare data, critici. Si suntem interesati.

Florin Roman (PNL): Carmen Dan se leapada de Dragnea, spune ca nu a folosit niciodata sintagma de lovitura de stat

Vicepresedintele PNL Florin Roman a declarat luni ca i-a adresat o interpelare ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la sintagma folosita de aceasta si de liderul PSD, Liviu Dragnea, lovitura de stat, iar raspunsul ei arata ca se delimiteaza de Liviu Dragnea.

Juramantul militar, depus in Bucuresti. Carmen Dan, mesaj pentru studentii de la Academie

Este zi cu emotii pentru cei care s-au inscris la Academia de Politie din Capitala. Ministrul de Interne, Carmen Dan, va sustinealocutiuni in care vor face apel la loialitatea studentilor. Aproape 600.

Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Au inceput audierile in dosarul Lovitura de stat deschis la DIICOT. Reprezentantii Jandarmeriei Romane au depus o sesizare privind infractiuni impotriva ordinii constitutionale, in legatura cu mitingul din 10.

CARMEN DAN, nou ATAC la adresa PROCURORILOR care ancheteaza VIOLENTA JANDARMILOR de la protestul din 10 august: Nu mai cred in COINCIDENTE

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca Parchetul General nu gestioneaza in mod echilibrat ancheta protestului din 10 august, in conditiile in care procurorii se axeaza doar pe interventia br.

Carmen Dan, catre viitorii politisti: Ministerul de Interne e tinta unor atacuri repetate. Persoanele usor de intimidat nu au ce cauta in Ministerul nostru / Niciun cuvant despre munca in slujba cetateanului

In plin scandal si in plina ancheta dupa incidentele violente de la mintingul din 10 august, ministrul de Interne continua sa lanseze mesaje de autoaparare si spune ca institutia sa este tinta unor atacuri.

Carmen Dan ii raspunde lui Augustin Lazar de ce nu sunt declasificate documentele din 10 august

Carmen Dan a declarat vineri ca cererea procurorului general privind declasificarea documentelor din dosarul violentelor din 10 august e analizata de o comisie din cadrul MAI, care va decide cu privire la declasificarea partiala a datelor. Carmen Dan a subliniat ca nu sunt documente clasificate de ministru, sau documente pentru care ministrul poate dispune declasificarea,.

Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca se asteapta sa fie citata sau invitata la Parchetul General in dosarul legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )