Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta spune ca sansele candidatului de stanga de a castiga alegerile prezidentiale din acest an sunt spre zero

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta spune ca sansele candidatului de stanga de a castiga alegerile prezidentiale din acest an sunt spre zero

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, in opinia sa, sansele Vioricai Dancila de a castiga al doilea tur al alegerilor prezidentiale sunt spre zero. Ponta afirma ca nu va vota la alegerile din acest an pentru niciunul dintre candidati. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, mesaj ferm dupa rezultatele la prezidentiale: Nu fac niciun compromis!

Victor Ponta spune ca PRO Romania nu poate face niciun compromis cu PNL si PSD si ca trebuie sa fie o alternativa viabila pentru votantii care nu doresc sa aleaga PSD si PNL. Alegeri Prezidentiale 2019 -.

Victor Ponta NU renunta la ideea unei aliante cu PSD: Este nevoie de politici de Stanga

Victor Ponta militeaza pentru oStanga Unita care sa contruiasca o alternativa la guvernul de drepata, pe modelul 2012. Fostul premier vrea o alianta Pro Romania - PSD, atragand atentiaca.

E incredibil ce posta Klaus Iohannis inainte de confruntarea cu Victor Ponta din 2014

Pe 4 noiembrie 2014, Klaus Iohannis ii solicita premierului atunci in functie Victor Ponta sa accepte participarea la o dezbatere electorala. Iohannis il soma in mod public candidatului Victor Ponta sa.

Victor Ponta, actiune surprinzatoare: Nu voi fi niciodata anti PSD. Sper ca si PSD sa se schimbe in bine

Victor Ponta pledeaza pentru o reformare a PSD, urmata de o alianta cu Pro Romania, o Stanga Unita care sa contruiasca o alternativa la guvernul de drepata, pe modelul 2012. In Romania este nevoie de.

Victor Ponta explica de ce vine sfarsitul PSD: Nu mai poti sa dai bani ca primarii sa aduca batranii la vot

Victor Ponta a oferit prima reactie dupa afisarea rezultatelor partiale la alegerile prezidentiale. Liderul Pro Romania este de parere ca PSD nu mai poate schimba nimic si va obtine un rezultat slab si la alegerile locale, care vor fi organizate anul viitor. Victor Ponta explica de ce vine sfarsitul PSD dupa alegerile prezidentiale Au fost .

VICTOR PONTA: Eu nu ma simt reprezentat de Klaus Iohannis, dar nici de Viorica Dancila si voi proceda in consecinta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat, luni, ca scorul obtinut la alegerile prezidentiale de Mircea Diaconu este mai mic decat cel sperat, iar in turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, mentionand ca nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica Dancila si va proceda in consecinta.

Reactia lui Victor Ponta, dupa primele exit-poll-uri: Acest rezultat se va pastra si la anul. Din pacate, acum PSD-ul nu e in stare sa schimbe ceva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie duminica seara, dupa afisarea primelor exit-poll-uri de la alegerile prezidentiale. Fostul premier nu considera ca PSD are sanse sa se reformeze.

VICTOR PONTA: Sper ca PSD sa isi gaseasca lideri total diferiti de cei actuali

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, marti, ca nu va fi niciodata anti-PSD, dar nici nu poate sa sustina gravele greseli si derapaje ale unor lideri lipsiti de educatie si viziune si spera ca PSD sa se schimbe in bine si sa isi gaseasca lideri total diferiti de cei actuali.

VICTOR PONTA: Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

Victor Ponta: O sa ma duc la vot, e dreptul meu. Dar nu-l votez nici pe Iohannis, nici pe Dancila

Klaus Iohannis a spus miercuri seara, in cadrul conferintei de presa sustinute la sediul PNL, ca a acceptat o dezbatere cu Victor Ponta in 2014 pentru ca, in comparatie cu Viorica Dancila, el era un.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )