Libnet.ro
UNICEF

01:05

E incredibil ce posta Klaus Iohannis inainte de confruntarea cu Victor Ponta din 2014

Antena3 Antena3,
E incredibil ce posta Klaus Iohannis inainte de confruntarea cu Victor Ponta din 2014

Pe 4 noiembrie 2014, Klaus Iohannis ii solicita premierului atunci in functie Victor Ponta sa accepte participarea la o dezbatere electorala. Iohannis il soma in mod public candidatului Victor Ponta sa. continuă pe Antena3

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Petitie online pentru o dezbatere intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Liderii TSD Cluj au lansat o petitie online pentru o dezbatere electorala intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale.

VICTOR PONTA: Eu nu ma simt reprezentat de Klaus Iohannis, dar nici de Viorica Dancila si voi proceda in consecinta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a afirmat, luni, ca scorul obtinut la alegerile prezidentiale de Mircea Diaconu este mai mic decat cel sperat, iar in turul al doilea fiecare va vota cum crede mai bine, mentionand ca nu se simte reprezentat nici de Klaus Iohannis, nici de Viorica Dancila si va proceda in consecinta.

VICTOR PONTA: Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

Victor Ponta anuntaca Viorica Dancilaa ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis

Scorul obtinut de Mircea Diaconu nu este conform asteptarilor, iar Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, a scris presedintele Pro Romania, Victor Ponta,.

Victor Ponta: Dancila a ajuns in turul II pentru ca asa au vrut PNL si Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a anuntat de ce nu accepta confruntarea cu Dancila

Klaus Iohannis a explicat, luni seara, de ce nu accepta provocarea lansata de candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila. Seful statului afirma ca in urmatoarea perioada se va concentra pe.

SONDAJ Alegeri prezidentiale: Ar trebui Klaus Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis este presat sa accepte o dezbatere electorala cu Viorica Dancila, dupa ce el si staff-ul sau au transmis ca nu au o astfel de intentie nici pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Argumentul: ca o astfel de confruntare nu ar aduce nimic in plus. Acum cinci ani, la precedentele alegeri, el in acuza pe Victor Ponta de aroganta cand acesta din urma refuza o dezbatere. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui Klaus Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancilla?.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Victor Ponta, analiza la cald dupa dezastrul din primul tur: Votul a ramas, din pacate, dependent de masinaria de partid

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Viorica Dancila a ajuns in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pentru ca asa au vrut PNL si Klaus Iohannis, scorulobtinut de aceasta fiind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )