Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romanii, tot mai aproape de calatoria in SUA fara vize. Ce sanse avem

B1 B1,
Romanii, tot mai aproape de calatoria in SUA fara vize. Ce sanse avem

Romania e tot mai aproape sa intre in Programul Visa Waiver, care ne va permite sa calatorim in SUA fara vize. in 2019, rata de refuz a vizelor pentru cetatenii romani a scazut la numai 9,11%. Pentru a. continuă pe B1

Romanii, tot mai aproape de calatoria in SUA fara vize. Ce sanse avem

Romania e tot mai aproape sa intre in Programul Visa Waiver, care ne va permite sa calatorim in SUA fara vize. in 2019, rata de refuz a vizelor pentru cetatenii romani a scazut la numai 9,11%. Pentru a.

Alegerile locale, tot mai aproape. Eugen Tomac si Nicusor Dan despre ultimele calcule, in direct pe B1 TV: Firea e undeva la 30% in sondaje, desi a avut un mandat dezastruos (VIDEO)

Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP, si deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei in 2020, au comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, miscarile de trupe premergatoare.

Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Tot mai multi germani urmeaza exemplul vecinilor din nord si zboara mai putin, in contextul in care numarul zborurilor interne a scazut in Germania cu 12% in noiembrie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent, iar cel al zborurilor.

Romanii se apropie de momentul calatoriei fara vize in SUA. Care este sansa Romaniei

Romania mai face un pas spre intrarea in Programul Visa Waiver, care ne va permite sa calatorim in Statele Unite ale Americii fara vize. Concret, in anul trecut, rata de refuz a vizelor pentru cetatenii romani a scazut, dupa ani buni, sub 10 la suta. Mai exact, numai 9,11% din cererile depuse de romani au fost respinse in anul 2019.

ANUL 2019 LA BVB Randamente exceptionale si tranzactionare tot mai slaba

Maxim istoric pentru BET-TR * Rulaj mediu zilnic de numai 38,7 milioane de lei, cu 30% sub cel din 2007 Demarat sub amenintarea OUG 114, care a ingenuncheat piata noastra de capital la finele lui 2018 si inceputul lui 2019, anul tocmai incheiat s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni in termeni de rentabilitate pentru Bursa de Valori Bucuresti BVB) de la reinfiintarea sa din 1995 si pana in prezent, toti indicii pietei dezvoltand trenduri ascendente clare pe parcursul carora au marcat cresteri de peste 30% si chiar de aproape 47% in cazul BET-TR.

Viscol puternic si temperaturi tot mai scazute. Pregatiti-va de -15 grade in termometre!

Meteorologii anunta ca pana luni seara in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )