Libnet.ro
UNICEF

21:30

Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Tot mai multi germani urmeaza exemplul vecinilor din nord si zboara mai putin, in contextul in care numarul zborurilor interne a scazut in Germania cu 12% in noiembrie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent, iar cel al zborurilor. continuă pe Wall-Street Ro

Bani mai multi pentru romani. Ce se intampla cu salariul minim pe economie si ce beneficii primesc demnitarii

Pentru noul an Guvernul Orban si-a propus modificari concrete in cam toate domeniile, totul plecand de la beneficiile financiare ale fiecarui cetatean. Astfel ca, la finele lui 2019, se anunta marirea salariului minim pe economie pentru 1 ianuarie 2020. Multi analisti ai pietei financiare autohtone se intreaba, si pe buna dreptate, de unde vor avea .

Cei 0,00003% care detin lumea. SUA au mai multi miliardari decat Rusia, China, Germania si Marea Britanie la un loc Vezi Top 15 si cine e cel mai instarit din fiecare tara

SUA au mai multi miliardari decat au Rusia, China, Germania si Marea Britanie impreuna, scrie Radio Europa Libera, care a prezentat un top destul de inedit. Astfel, potrivit ierarhiei, SUA au 705 miliardari,.

Italia: Mai multi tineri germani au murit pe loc, dupa ce o masina a intrat cu viteza mare in ei

Sase tineri germani si-au pierdut viata, iar alti 11 au fost raniti in noaptea de sambata spre duminica in nordul Italiei, unde o masina care circula cu viteza mare a intrat in grupul lor, potrivit.

Mai multi turisti au fost ucisi, la munte, de un sofer beat

Sase turisti germani au fost ucisi si alti 11 au fost raniti in Alpii italieni dupa ce au fost loviti de o masina condusa de un sofer beat, relateaza BBC. Accidentul a avut loc in apropierea orasului.

Momente cosmar pentru mai multi romani. Avionul in care se aflau a fost evacuat, in urma unei alarme de incendiu

Momente de panica pe aeroportul din Ungaria! Un avion plin cu romani a fost evacuat in urma unei alarme de incendiu la bord. Totul s-a intamplat in aeroportul Debrecen din Ungaria, iar Aeronova plina cu romani tr.

Viscol puternic si temperaturi tot mai scazute. Pregatiti-va de -15 grade in termometre!

Meteorologii anunta ca pana luni seara in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori.

Business report: Romanii cu fotovoltaice acasa primesc mai multi bani in 2020 pentru energia livrata in retea; Abia ieftinit, pretul carburantilor ar putea creste din nou; Cati kilometri de autostrada s-ar putea inaugura in 2020

De ce au scazut cu 1 mld. euro rezervele valutare ale BNR, la finalul anului 2019. Cat aur mai are Romania. Ascensiunea incredibila a Angelei Cretu in cadrul Avon, care a pornit acum 20 de ani ca vanzator in Constanta pentru celebrele produse Avon. Acum este CEO global, fiind una dintre putinele femei din Romania care conduce un brand la nivel mondial.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )