Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis isi face bilantul pe Facebook, la 100 de zile de mandat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis isi face bilantul pe Facebook, la 100 de zile de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, azi pe Facebook, bilantul de 100 de zile ale mandatului sau, care cuprinde vizitele sale oficiale externe, semnarea acordului privind finantarea armatei, dar si solicitarea catre Parlament de a finaliza in aceasta sesiune legi importante, precum cele electorale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis isi prezinta intr-un clip pe Facebook bilantul primelor 100 de zile din mandatul de presedinte (VIDEO)

Intr-un clip postat pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis isi prezinta bilantul primelor 100 de zile de mandat prezidential. Azi se implinesc 100 de zile de cand sunt Presedintele Romaniei. Aceasta .

100 de zile de mandat prezidential: Cum arata bilantul lui Iohannis

La implinirea celor 100 de zile in fruntea statului roman, presedintele Klaus Iohannis a trecut in revista, intr-un filmulet postat pe pagina de Facebook, toate actiunile sale de la preluarea mandatului de presedinte referitoare la apararea nationala, securitatea tarii si politica externa, atributii care intra in exercitiul prezidential, potrivit Constitutiei.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa astazi, de la ora 19.00, la 100 de zile de mandat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa astazi, la Palatul Cotroceni, la 100 de zile de la preluarea mandatului.

100 de zile de mandat. Iohannis, intrebat daca a avut vreo restanta: Modul in care Parlamentul trateaza cererile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, intr-o conferinta, principalele realizari ale mandatului sau. intrebat daca are vreo nemultumire, el a vorbit despre pozitia Parlamentului in ce priveste cererile Justitiei.

100 de zile de mandat. Iohannis, intrebat daca a avut vreo nemultumire: Modul in care Parlamentul trateaza cererile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, intr-o conferinta, principalele realizari ale mandatului sau. intrebat daca are vreo nemultumire, el a vorbit despre pozitia Parlamentului in ce priveste cererile Justitiei.

Klaus Iohannis, bilantul a 100 de zile de mandat. Ce a postat presedintele pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti, pe Facebook bilantul, in imagini, a 100 de zile de mandat. Bilantul include vizitele externe, semnarea acordului privind finantarea armatei, dar si solicitarea catre.

Chipciu isi face pagina de Facebook: Mi-e dor de fani si daca nu prea ii mai gasesc pe stadion, am hotarat sa-i caut pe Facebook

Mijlocasul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, s-a hotarat sa inaugureze o pagina de Facebook, pentru a pastra legatura cu fanii Stelei, pe care nu-i mai gaseste pe stadion, informeaza activenews. ro. Mi-e.

Presedintele Iohannis, despre controalele fiscale din ultimele zile: Intrebati la ANAF daca ei cred ca o tara fara firme poate sa functioneze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intrebat despre seria recenta de controale facute de ANAF care a dus la inchiderea a numeroase magazine, in unele cazuri pentru sume reduse, ca este bine sa cautam proceduri care incurajeaza investitorii sa isi duca afacerea mai departe si nu sa gasim metode prin care sa inchidem firme insa i-a sfatuit pe jurnalisti sa intrebe direct la ANAF daca ei cred ca o tara fara firme poate sa functioneze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1967 seconds )