Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce mesaj a postat Klaus Iohannis din vacanta in ziua in care Ponta s-a intors la Guvern

Adevărul Adevărul,
Ce mesaj a postat Klaus Iohannis din vacanta in ziua in care Ponta s-a intors la Guvern

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in concediu la Neptun, a postat un mesaj pe Facebook in care a rememorat vizitele sale externe in primele luni de mandat. Postarea lui Iohannis a venit exact in ziua in care premierul Victor Ponta si-a reluat atributiile. continuă pe Adevărul

Ziua Marinei: Klaus Iohannis l-a decorat pe seful Statului Major al Fortelor Navale, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a sefului Statului Major al Fortelor Navale, contraamiralul Alexandru Mirsu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, cu ocazia.

Klaus Iohannis anunta viitoare intrevederi cu lideri din intreaga lume, dupa ce a trecut in revista discutiile cu sefi de stat si guvern din Germania, Franta, Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni pe Facebook un scurt bilant al intalnirilor pe care le-a avut in mandatul sau de presedinte, amintind de discutiile cu liderii politici din Franta, Germania, Marea Britanie, Italia ori Spania, si a anuntat ca va avea astfel de intrevederi si cu alti lideri din intreaga lume. Nici Iohannis si nici Administratia Prezidentiala nu au anuntat pana acum programul viitor al presedintelui si eventualele intalniri cu omologi straini.

Victor Ponta: Presedintele Klaus Iohannis l-a plagiat pe Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, convocarea de catre presedintele Klaus Iohannis a ultimei sedinte a CSAT, la care nu a putut participa fiind in concediu, spunand ca presedintele l-a plagiat pe Traian.

Ce urmareste Klaus Iohannis cu vizitele oficiale in strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, referitor la criticile care i s-au adus cu privire la deplasarile sale externe, ca va continua intrevederile cu alti lideri din lume, intrucat un stat puternic este unul care are respectul si increderea partenerilor sai.

EBA ii numara banii si masinile lui Klaus Iohannis

Elena Basescu blameaza lipsa de viziune in actualii lideri politici din Romania si chiar il descrie pe Klaus Iohannis ca fiind un presedinte apatic, care se odihneste chiar si cand trebuie sa ia.

Klaus Iohannis: Vreau ca Romania sa fie perceputa pretutindeni pe masura potentialului sau ca stat si pe masura ambitiilor noastre ca natiune

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca vrea ca Romania sa fie perceputa pretutindeni pe masura potentialului sau ca stat si pe masura ambitiilor noastre ca.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pe Facebook

Cred ca un stat puternic nu este unul izolat, ci unul care se bucura de respectul si increderea partenerilor, ai carui reprezentanti comunica si discuta permanent cu omologii lor pentru a construi proiecte.

Elena Udrea, la intoarcerea din vacanta: Desi arzator, soarele nu m-a orbit si nici memoria nu m-a lasat. Vad la fel de bine ca acum jumatate de an ce se intampla in aceasta tara

Elena Udrea si-a anuntat revenirea pe scena politica printr-un mesaj pe Facebook, in care scrie ca vacanta indelungata nu a facut-o sa uite de politica si ca este la fel de constienta ca acum jumatate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )