Libnet.ro
UNICEF

12:45

ALDE pregateste o lovitura pentru PNL

Antena3 Antena3,
ALDE pregateste o lovitura pentru PNL

Deputatul Varujan Vosganian, liderul filialei iesene a ALDE a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatiunea politica din care face parte va sesiza Avocatul Poporului, in cazul in care actuala guvernare va mai emite ordonante de urgenta care incalca legislatia si Constitutia. continuă pe Antena3

Lovitura pentru PNL! Unul dintrecei mai vechi liberali din Alba trece la USR si va candida la primarie impotriva fostilor colegi

Unul dintrecei mai vechi liberali din Alba Iulia, viceprimarul municipiului Gabriel Plesa, si-a inaintat vineri demisia din functiile de viceprimar si consilier local.

ALDE pregateste o lovitura dura pentru PNL

Deputatul Varujan Vosganian, liderul filialei iesene a ALDE a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatiunea politica din care face parte va sesiza Avocatul Poporului, in cazul in care actuala guvernare va mai emite ordonante de urgenta care incalca legislatia si Constitutia.

Lovitura pentru PROTV! Dupa 20 de ani, vedeta trustului pleaca la Antena 1. in ce emisiune va aparea

S-ar putea spune ca de cand e vazuta in juriu la Vocea Romaniei este emblema postului PRO TV ori cei 20 de ani stati la aceeasi masa ar fi facut-o sa nu se duca la o alta. Nebanuite sunt caile si contraofertele, asa ca a plecat la concurenta Antena 1. in ce emisiunea va .

Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

Lotura pentru tenisul romanesc! Simona Halep nu va evolua sub tricolor in duelul contra Italiei, in perioada 17-18 aprilie, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Simona Halep este de parere ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )