Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care. continuă pe Antena3

Iohannis, prima iesire publica dupa referendum: Romnia apartine tuturor romnilor. Desi diferiti, suntem toti romni si vrem sa mergem mai departe mpreuna

In prima iesire publica dupa referendum, cu ocazia ceremoniei de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului, presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca pacea sociala a fost pusa in pericol in Romania, dand exemplul referendumul pentru familie. Romania apartine tuturor romanilor. Desi diferiti, suntem toti romani si vrem sa mergem mai departe impreuna, a spus seful statului.

Dragnea sugereaza ca nu ar trebui sa mai fie prag de prezenta la referendum. Ideea de cvorum se dovedeste ca diminueaza sau inhiba prezenta la vot

In prima iesire publica dupa referendumului, Liviu Dragnea a declarat ca ideea de cvorum inhiba prezenta la vot. in momentul in care ar fi un referendum fara prag s-ar mari prezenta, a spus Dragnea, comentand ca esecul referendumului nu este al PSD sau al sau personal.

Dragnea sugereaza ca nu ar trebui sa mai fie prag de prezenta la referendum. Ideea de cvorum se dovedeste ca diminueaza sau inhiba prezenta la vot / Boicotul, un mijloc pedepsit de lege, dar nimeni nu aplica

In prima iesire publica dupa referendumi, Liviu Dragnea a declarat ca ideea de cvorum inhiba prezenta la vot. in momentul in care ar fi un referendum fara prag s-ar mari prezenta, a spus Dragnea, comentand ca esecul referendumului nu este al PSD sau al sau personal.

Dragnea vrea eliminarea pragului la referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Liderul PSD Liviu Dragnea este de parere ca ideea de cvorum inhiba prezenta la vot la referendum si spune ca daca nu ar exista un prag minim de prezenta, numarul de oameni care ar vota ar fi mai mare, participand inclusiv cei care ar vota Nu. Precizarile lui Liviu Dragnea vin in contextul in care referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie nu a fost validat din cauza prezentei extrem de scazute la vot.

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Radu Banciu: Dragnea spune ca nu se impune o analiza in PSD dupa referendum. Clar! Daca e un esec, atunci sa trecem peste el... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, primele explicatii date de Liviu Dragnea dupa esecul de la referendum. Liviu Dragnea a luat cuvantul vizavi de esecul de la.

Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

Liviu Dragnea a avut miercuri primele reactii dupa referendumul din acest weekend care a fost invalidat din cauza neindeplinirii cvorumului necesar de 30%. Seful PSD a mutat toata responsabilitatea privind esecul.

Referendum 2018Ludovic Orban: Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romni sa nu vina la vot

Liberalii dau vina pe PSD si Liviu Dragnea pentru esecul referendumului pentru familie. Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romani sa nu vina la vot si sa dea un vot de blam, a declarat, duminica seara, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Care sunt n viziunea Bisericii cauzele care au dus la participarea slaba la referendum: ntrebarea neclara si asocierea cu un anumit personaj politic, Liviu Dragnea

Cauzele care au determinat prezenta slaba la referendumul pentru interzicerea casatoriilor homosexuale au fost politizarea demersului, asocierea cu un anumit personaj politic, respectiv Liviu Dragnea, si modul neclar in care a fost formulata intrebarea, a declarat luni, la RFI, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )