Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,. continuă pe Wall-Street Ro

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu.

Prima reactie a Deliei dupa ce a aflat ca sora ei este din nou insarcinata

Vestea ca va deveni mama pentru a doua oara a bucurat-o foarte tare pe Oana Matache, dar la fel de entuziasmati au fost si ceilalti membri ai familiei. Delia are o relatie apropiata cu sora ei si a marturisit c?.

Prima reactie din PSD dupa inregistrarile cu Tutuianu: Sunt inmarmurit

Secretarul general-adjunct, Codrin Stefanescu este primul PSD-ist care a reactionat dupa aparitia inregistrarilor in care Adrian Tutuianu, vicepresedinte al PSD si al Senatului, ii jignea pe unii colegi si vorbea despre cat de jos a ajuns partidul.

Radu Banciu: Dragnea spune ca nu se impune o analiza in PSD dupa referendum. Clar! Daca e un esec, atunci sa trecem peste el... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, primele explicatii date de Liviu Dragnea dupa esecul de la referendum. Liviu Dragnea a luat cuvantul vizavi de esecul de la.

Dragnea vrea eliminarea pragului la referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Liderul PSD Liviu Dragnea este de parere ca ideea de cvorum inhiba prezenta la vot la referendum si spune ca daca nu ar exista un prag minim de prezenta, numarul de oameni care ar vota ar fi mai mare, participand inclusiv cei care ar vota Nu. Precizarile lui Liviu Dragnea vin in contextul in care referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie nu a fost validat din cauza prezentei extrem de scazute la vot.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Ludovic Orban, dupa referendum: Dragnea si PSD-ul au furat literalmente un proiect. Pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e compromis, e distrus (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca referendumul privind familia a picat si pentru ca PSD a confiscat aceasta initiativa, iar pe tot ce pune mana Dragnea se ofileste, se usuca, e.

Reactia unui preot profesor universitar dupa referendum: Biserica trebuie sa isi reconsidere pozitia in societate

Preotul Cosmin Santi, cadru didactic al Facultatii de Teologie,din cadrul Universitatii Valahia Targoviste si preot paroh in Viforata, judetul Dambovita, a avut, marti, o reactie vehementape.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )