Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum vrea PSD sa blocheze Guvernul lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cum vrea PSD sa blocheze Guvernul lui Ludovic Orban

PSD nu va vota investirea noului Guvern. Viorica Dancila, premierul interimar, spune ca nu poate vota un Guvern care sa distruga realizarile din ultimii trei ani. Social-democratii nu vor vota cabinetul lui. continuă pe Antena3

Tusa catre PSD din partea lui Ludovic Orban: Noi respectam legea

Presedintele PNL Ludovic Orban nu a ratat ocazia sa trimita noi sageti la adresa adversarilor sai po.

Cum vrea PSD sa boicoteze investirea Guvernului Orban Matematica parlamentara

Social-democratii vor sa amane cat mai mult investirea noului Guvern si intentioneaza sa boicoteze in Parlament calendarul audierilor. De altfel, pesedistii considera ca Ludovic Orban nu va reusi sa coaguleze o majoritate parlamentara.

Mihai Fifor, ironii la adresa lui Ludovic Orban: Important e ca-l scoatem din foame, ca in sfarsit va avea o leafa

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Mihai Fifor, il ironizeaza pe premierul desemnat, Ludovic Orban, catalogand Guvernul acestuia drept Guvernul mandolina si spunand ca important este ca-l scoatem din foame. Fifor spune, de asemenea, ca PSD nu va merge sa voteze un Guvern a carui componenta nu a fost anuntata si care nu a prezentat un program de guvernare.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis: Singurul liberal care a votat impotriva USL, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Tariceanu, conduce PNL din 2017

La aproximativ 2 ani de cand a preluat conducerea PNL dupa esecul din alegerile europarlamentare, Ludovic Orban a reusit sa rastoarne dominatie PSD din Parlament si sa fie desemnat marti drept prim-ministru al.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Ce nume au aparut peste noapte pentru ministere-cheie

Premierul desemnat Ludovic Orban pregateste un Guvern suplu: 15 sau 16 ministere. Jurnalistii de la Adevarul au prezentat oprimaschita a viitorului Executiv. Deocamdata, liberalii.

Pe cati parlamentari trebuie sa convinga Ludovic Orban pentru a vota guvernul PNL

Ludovic Orban are nevoie de 233 de voturi pentru a-si implini visul, iar cabinetul sau sa se instaleze la Palatul Victoria. Fata de motiunea de cenzura, calculele de acum sunt mult mai complicate din cauza conditiilor.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )