Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tusa catre PSD din partea lui Ludovic Orban: Noi respectam legea

România Liberă România Liberă,
Tusa catre PSD din partea lui Ludovic Orban: Noi respectam legea

Presedintele PNL Ludovic Orban nu a ratat ocazia sa trimita noi sageti la adresa adversarilor sai po. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban neaga zvonurile ca Ana Birchall ar putea fi ministrul Justitiei: Nu o iau in calcul. E membru PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a respins categoric ca Ana Brichall ar putea ramane ministru al Justitiei si in guvernarea PNL. Orban se asteapta ca ProRomana sa voteze pentru investirea noului Executiv, dupa ce au pus umarul la trantirea Guvernului Dancila.

Ludovic Orban: Vremea minciunii a trecut. PSD si-a batut joc de Romania in ultimii trei ani. Klaus Iohannis si PNL au invins decisiv PSD la motiune (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la reuniunea liberalilor din regiunea Centru, organizata la Brasov, ca dupa victoria de joi a opozitiei, concretizata prin demiterea Guvernului Dancila prin.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Ana Birchall sa ramana ministru al Justitiei: Nu am avut nicio discutie Eu stiu ca doamna Birchall e membru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu Ana Birchall, in urma zvonurilor potrivit carora actualul ministru al Justitiei ar putea sa fie mentinut in functie.

Ludovic Orban: Taiem pensiile si salariile? Minciuni gogonate!

Liderul liberalilor Ludovic Orban a declarat ca afirmatiile conform carora PNL va taia din pensii si salarii reprezinta minciuni gogonate lansate de propaganda diversionista a PSD.

Detaliu amuzant: Ce se va intampla daca Ludovic Orban va fi numit premier

Posibila numire a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in functia de premier al Romaniei, dupa desemnarea sa de catre presedintele Klaus Iohannis si un vot favorabil in Parlament, ar aduce o situatie amuzanta.

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Coincidenta bizara. Ce au in comun Ludovic Orban din Romania si Viktor Orban din Ungaria, in afara de nume. Putini si-ar fi imaginat!

Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei, si Viktor Orban, premierul Ungariei, au ceva mai multe lucruri in comun decat numele.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Cine este si ce meserie are sotia lui Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei. Mihaela are functie de director

Ludovic Orban ar putea fi urmatorul premier al Romaniei, dupa ce motiunea de cenzura a trecut in Parlament cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Liderul PNL face politica de peste 20 de ani. Cum era de asteptat, poporul vrea sa afle cine este sotia lui Orban si cu ce se ocupa. Mihaela .

Negocieri intense in jurul noului Guvern. Anuntul lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii vor avea consultari cu toate formatiun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )