Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marcel Ciolacu: Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta. Liderul PSD a precizat ca textul anuntat de Klaus Iohannis luni va. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota un guvern st.

Marcel Ciolacu: Miercuri sau joi vom avea votul Parlamentului privind decretul de urgenta. Nu il respingem

Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta, a declarat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, liderul interimar al PSD.

Ciolacu: Parlamentul va aproba miercuri sau joi decretul Votul va fi dat online

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, luni ca Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta. Ciolacu a precizat ca se pot face modificari la actul emis de presedinte dar ca, din punctul sau de vedere nu vor exista probleme.

Marcel Ciolacu critica decretul Presedintelui, cu privire la starea de urgenta: Venim cu observatii

Marcel Ciolacu a vorbit, luni seara, despre decretul privind starea de urgenta in Romania, in contextul noului coronavirus.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Marcel Ciolacu: Starea de urgenta decretata de Iohannis nu are ca scop intensificarea panicii, ci o coordonare eficienta a actiunii autoritatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a solicitat autoritatilor sa fie foarte atente la modul in care comunica public pentru a nu crea panica in randul populatiei.

Marcel Ciolacu cere masuri urgente in prima sedinta de Guvern

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut cateva masuri urgente care ar trebui luate in prima sedinta de Guvern, afirmand ca ne aflam la inceputul crizei si trebuie luate masuri pentru a nu se ajunge la concedieri sau inchideri de firme.

Marcel Ciolacu, PSD: Trei luni pierdute cu un guvern iresponsabil au lasat urme adanci

Intr-o postare pe o retea de socializare, Marcel Ciolacu, PSD, si-a exprimat nemultumirea fata de feul in care decurge viata politica romaneasca si a indemnat oamenii sa iasa la vot.

PeBloguri: Marcel Ciolacu: Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale

Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale, a spus presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: in conditii normale, daca nu ar fi existat aceasta epidemie, cu totii am fi votat impotriva acestui guvern al PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a scrie, pe pagina sa de Facebook, ca in conditii normale, daca nu ar fi existat epidemia de coronavirus, toti social-democratii ar fi votat impotriva Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )