Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota un guvern st. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de catre Florin Citu a fost cel mai iresponsabil moment din politica romaneasca, sustine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Voi face toate eforturile ca sambata sa avem un Guvern functional

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca, alaturi de colegii sai, va f.

Surse. Marcel Ciolacu cere PSD-istilor sa voteze viitorul Guvern maine: Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut social-democratilor din Parlament sa voteze viitorul Guvern sambata. Mai mult, seful Camerei Deputatilor i-a anuntat in mesajul intern ca Parlamentul probabil isi va suspenda activitatea in scurt timp.

Marcel Ciolacu: Luni va fi dat votul pentru noul Guvern

Marcel Ciolacu a vorbit despre programul din Parlament pentru a putea fi dat cat mai repede votul in Parlament pentru un nou guvern.

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla.

USR-PLUS: Jocurile de putere din PNL nu tin loc de teste si nu vindeca infectii virale in loc sa avem astazi un guvern stabil, avem toata conducerea PNL in izolare

USR-PLUS spune ca PNL a refuzat sa ia considerare criza de sanatate publica, desi avea majoritatea necesara investirii Guvernului Citu, astfel ca, in loc sa avem astazi un guvern stabil, avem incertitudine, intreaga conducere a PNL in izolare si guvernarea lasata de izbeliste.

Marcel Ciolacu spune ca PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Marcel Ciolacu, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PSD va actiona responsabil

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a postat, vineri, forografii pe Facebook din timpul teleconferintei cu Klaus Iohannis, alaturi de mesajul PSD va actiona responsabil.

Traian Basescu: Vom avea guvern diseara. Criza politica nu va inceta. Vom fi intr-o criza permanenta pana la alegeri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca guvernul Citu va trece, joi, de votul din Parlament. Vom avea guvern diseara pentru PSD si-a rezolvat problema prin respingerea OUG de catre CCR si a.

Tariceanu da semnalul in Parlament: Vom vota Guvernul! Decat niciun Guvern, mai bine unul slab

Calin Popescu Tariceanu sustine ca ALDE va vota pentru investirea Guvernului Citu, joi, in Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )