Libnet.ro
UNICEF

08:45

Melescanu cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi

Adevărul Adevărul,
Melescanu cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi pentru a putea vota. El spune ca a dispus anchete in tarile unde au fost situatii regretabile si anunta ca a cerut o analiza pentru a se gasi solutii privind dezvoltarea unui sistem de votare adaptat nevoilor diasporei. continuă pe Adevărul

Melescanu cere scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi pentru a putea vota.

Teodor Melescanu: Cer scuze romanilor din Diaspora. Am dispus o ancheta

Teodor Melescanu si-a cerut scuze, luni, fata de romanii din Diaspora care nu au putut vota la alegerile europarlamentare si referendum din cauza cozilor care s-au format la urne. Ministrul de Externe a anuntat ca a dispus o ancheta in tarile unde au existat astfel de probleme la sectiile de votare.

Teodor Melescanu: imi cer scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, isi cere scuze pentru cozile uriase la care au stat unii romani in diaspora pentru a vota. Doresc sa-mi exprim regretul si sa cer scuze tuturor romanilor din.

Protest anuntat in Piata Victoriei duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

Protest anuntat in Piata Victoriei, duminica seara, in sprijinul romanilor din Diaspora: Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!

Un protest este anuntat in aceasta seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind chemati sa manifesteze in sprijinul romanilor din Diaspora care intampina probleme in a-si exercita votul. Amintim ca la multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor.

Teodor Melescanu cere scuze Diasporei dupa umilinta de la sectiile de vot: Am dispus o ancheta in tarile in care s-au semnalat situatii regretabile

Ministrului afacerilor externe, Teodor Melescanu, cere scuze Diasporei, in contextul organizarii dezastruoase a alegerilor europarlamentare si a referendumului national, in data de 26 mai, in.

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, masuri pentru romanii din Diaspora care nu apuca sa voteze pana la ora 21

Romanii din Diaspora au iesit in numar mare la vot, astfel ca s-au format cozi uriase in orase dinBelgia, Italia, Marea Britanie, Germania, Danemarca sauRepublica Moldova. Primul lucru pe .

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

Teodor Melescanu, referitor la scandalul din Diaspora: Am facut tot ce a fost posibil pentru romanii din strainatate. Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a vorbit la Antena 3 despre problemele cu care s-au confruntat romanii care au votat in Diaspora. E vorba de a evalua situatia. Am dublat sectiile de votare, am.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )