Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta si Tariceanu voteaza impotriva prelungirii starii de urgenta. Critici pentru Iohannis. Votul PSD e decisiv

Adevărul Adevărul,
Ponta si Tariceanu voteaza impotriva prelungirii starii de urgenta. Critici pentru Iohannis. Votul PSD e decisiv

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca vota impotriva decretului prezidential de prelungire a starii de urgenta. Nici Calin Popescu Tariceanu nu e de acord cu decizia presedintelui Klaus Iohannis. Daca si PSD se va alia cu ALDE si ProRomania, decretul presedintelui ar putea fi respins in Parlament. continuă pe Adevărul

Ciolacu, Ponta si Tariceanu vor vota impotriva prelungirii starii de urgenta. Va asumati si mortii rezultati din aceasta decizie?

Nici n-am scapat de pandemie si partidele aflate acum in opozitie au inceput ciomageala electorala. Nu sunt de acord cu masurile luate de guvern si nu mai vor prelungirea starii de urgenta. Ameninta ca partidele pe care le conduc vor vota impotriva prelungirii starii de urgenta si incetarea prevederilor Ordonantelor Militare. Si daca Romania va merge pe drumul Italiei, si va consemna 20. 000 de morti, cine se va face vinovat de aceasta tragedie?.

CORONAVIRUS |Victor Ponta: Vom vota impotriva prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, marti, la emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca partidul Pro Romania va vota impotriva prelungirii starii de urgenta dacaGuvernul nu va prezenta.

Surse: Votarea prelungirii starii de urgenta, stabilita pentru joi

Parlamentul se va reuni joi, de la ora 12. 00, pentru a da votul privind starea de urgenta, decizia oficiala urmand a fi luata in sedinta Birourilor Permanente Reunite, de marti dupa-amiaza, potrivit unor surse politice.

Calin Popescu-Tariceanu declara ca nu este de acord sa dea un cec in alb prelungirii starii de urgenta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni seara ca nu este de acord sa dea un cec in alb prelungirii starii de urgenta cu inca 30 de zile, fara un plan de masuri in domeniul medical si pentru reluarea activitatii.

PSD, Pro Romania si ALDE conditioneaza aprobarea prelungirii starii de urgenta

Viitorul decret prezidential anuntat de Klaus Iohannis prin care se va prelungi starea de urgenta pana in 16 mai risca sa nu primeasca aprobarea Parlamentului, deoarece polul de stanga din Legislativ doreste sa fie incluse in actul normativ mai multe solicitari ale reprezentantilor acestuia.

Orban, despre incuviintarea starii de urgenta: Si-ar asuma o raspundere uriasa votand impotriva. Nu s-a ajuns la varful epidemiei

Premierul Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca nu crede ca parlamentarii vor vota impotriva incuviintarii prelungirii starii de urgenta, avand in vedere ca varful epidemiei este asteptat in perioada 20 aprilie 5 mai, iar orice relaxare a masurilor poate sa duca la cresterea numarului de infectari.

Kelemen Hunor sustine votarea prelungirii Starii de Urgenta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca recomanda colegilor sai parlamentari ca Uniunea sa vo.

Conditiile puse de partidul lui Victor Ponta pentru a vota prelungirea starii de urgenta

Biroul Executiv al Pro Romania a decis, luni, sa le propuna parlamentarilor partidului sa voteze prelungirea starii de urgenta numai daca presedintele Klaus Iohannis si Ludovic Orban raspund pozitiv unui numar de 15 masuri solicitate de Pro Romania, printre care excluderea oricarei scaderi de salarii si pensii. in caz contrar, parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva la prelungirea starii de urgenta.

Eugen Tomac cere austeritate pentru demnitari: 50% din salariu sa mearga intr-un fond de solidaritate. Nu te tine nimeni cu forta in pozitia de demnitar

Liderul PMP Eugen Tomac a vorbit, la Adevarul Live, despre implicatiile economice ale prelungirii starii de urgenta si a criticat Guvernul Orban pentru modul cum a ales sa trimita muncitori sezonieri in Germania, desi Bruxeless-ul recomandase incetarea calatoriilor intre state pana pe 15 mai. O sa se ajunga la populisme, sustine europarlamentarul PMP.

Tariceanu: Nu vreau sa votez prelungirea starii de urgenta. O parte importanta din tara nu e afectata de coronavirus. De ce sa o penalizam?

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, declara ca nu va vota prelungirea starii de urgenta, acuzand ca la adapostul acestei masuri creste lipsa de transparenta si este deschis drum liber abuzurilor. Tariceanu acuza autoritatile ca duc o politica anti-romaneasca si spune ca ar trebui repornita activitatea normala in Romania, atat in intreprinderi, cat si in institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )