Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tradare de proportii in PSD. Un lider important voteaza motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Tradare de proportii in PSD. Un lider important voteaza motiunea de cenzura

Liderul organizatiei de tineret a PSD, Gabriel Petrea, va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

Vot de incredere pentru Paul Stanescu. Parlamentarii PSD Olt nu voteaza motiunea de cenzura

Parlamentarii din organizatia PSD Olt sustin actuala formula de guvernare si nu vor vota motiunea de cenzura, iar presedintele filialei, senatorul Paul Stanescu, a primit marti, la Comitetul Executiv Judetean,.

Demisia! ii spunem adio celui mai prost Guvern - protest anuntat in fata Parlamentului pentru joi, cand se voteaza motiunea de cenzura

Un protest intitulat Demisia! ii spunem ADIO celui mai prost Guvern! este anuntat in fata Parlamentului pentru joi, cand motiunea de cenzura a opozitiei impotriva Guvernului Dancila va fi dezbatuta si votata in plenul Parlamentului.

UPDATE Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea au votat la motiune. A votat si deputatul Mihaita Gaina, proaspat demisionar din PSD

Deputatul PSD Marius Bota si deputatul Mihaita Gaina, care a plecat recent din PSD, au votat, la vedere, motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului. De asemenea, a votat la motiune si liderul organizatiei de tineret a PSD, Mihaita Gaina. Totodata, parlamentarii din grupul minoritatilor, inclusiv liderul grupului, Varujan Pambuccian, au introdus bile in urnele de vot.

Un deputat PSD a fost intors din drumul catre debarcarea Guvernului Dancila: Sorin Bota ar putea deveni noul ministru al Transporturilor daca nu voteaza motiunea de cenzura (VIDEO)

Sorin Bota, unul dintre deputatii PSD care au semnat motiunea de cenzura, ar putea deveni noul ministru al Transporturilor, in conditiile in care Razvan Cuc este aproape sa fie demis, iar Viorica Dancila are ne.

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca.

Cum a incercat Dancila sa-i convinga pe parlamentarii PSD sa nu voteze motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, cu deputatii si senatorii PSD. in spatele usilor inchise Dancila le-a vorbit parlamentarilor despre responsabilitatea pe care o au fata de electorat si fata de primarii lor. De altfel, premierul i-a anuntat pe acestia ca urmeaza sa aloce prin hotarare de Guvern banii catre primarii privind cheltuielile sociale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )