Libnet.ro
UNICEF

23:30

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Antena3 Antena3,
MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Si fara motiune de cenzura, guvernul Dancila tot praf este. Nu poate functiona

Toata lumea discuta despre motiunea de cenzura. Si daca n-ar fi fost initiata motiunea de cenzura, sau daca n-ar trece, guvernul Dancila nu poate ramane in functie, fiind ciuruit. Este clar ca presedintele Iohannis nu are de gand sa semneze decrete de numire a noi ministri, fie ei si interimari, iar daca revoca si ministrii la cererea premierul Dancila, guvernul ramane fara inca doi ministri.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Sedinta cruciala a PSD inaintea motiunii de cenzura. Premierul se intalneste cu parlamentarii la Vila Lac

Viorica Dancila a convocat, miercuri, la ora 17:30 o sedinta de lucru la Vila Lac cu parlamentarii social-democrati, cu o zi inainte de motiunea de cenzura. Citeste SiPSD, manevra de ultima ora.

Vendeta Vioricai Dancila: Patru parlamentari, exclusi din PSD dupa ce Guvernul a fost demis prin motiune de cenzura

Patru parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce Parlamentul Romaniei a adoptat motiunea de cenzura, iar Guvernul Dancila a fost demis. Cei exclusi sunt Gabriel Petrea, presedintele organizatiei de.

Motiune de cenzura |Turcan: Dancila nu mai e premier, ci o persoana particulara care ocupa abuziv inalta demnitate de la Palatul Victoria (VIDEO)

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca Viorica Dancila nu mai e premier, ci o persoana particulara care ocupa abuziv functia de premier si asta pentru ca, dupa iesirea ALDE de la Guvernare,.

Teodorovici: Dancila ramane candidatul PSD la prezidentiale. Cine a tradat pleaca din PSD

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a declarat ca cine a tradat la votul de la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va pleca din PSD. Respectam votul din Parlament, ca asa e corect.

Un nou derapaj marca Liviu Alexa: Seful PSD Cluj i-a numit boschetari de presa pe jurnalistii clujeni, care il reclamasera la premierul Dancila

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj, i-a numit boschetari de presa pe jurnalistii din Asociatia Profesionistilor de Presa Cluj, care ii adresasera o scrisoare de protest premierului Viorica Dancila,.

Victor Ponta: Primesc sute de mesaje de la cei de la PSD care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost

Dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD a trecut, Victor Ponta precizeaza ca a primit sute de mesaje de la membri PSD care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost. Acesta a vorbit intr-o prima reactie de dupa vot despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )