Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

B1 B1,
CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

Raed Arafat a incercat sa-i convinga pe liderii PSD, USR si Pro Romania sa voteze prelungirea starii de alerta, prin Hotarare de Guvern, cu cel putin 15 zile, data fiind epidemia de coronavirus care inca e . continuă pe B1

Surse. Arafat s-a dus la Parlament ca sa-l convinga pe Ciolacu sa prelungeasca starea de alerta. La intalnire au participat si Dan Barna si Victor Ponta

Raed Arafat, secretar de stat in MAI si unul dintre apropiatii PSD, s-a dus miercuri la Parlament cu scopul de a-l convinge pe liderul social-democrat Marcel Ciolacu sa voteze prelungirea starii de alerta. intalnirea a avut loc miercuri dimineata in biroul lui Ciolacu. Voturile PSD sunt decisive. Guvernul Orban si presedintele Klaus Iohannis cer prelungirea starii de alerta, in timp ce PSD, ALDE si ProRomania se opun.

Esec total pentru Raed Arafat. Ce s-a intamplat la discutia cu PSD, USR si Pro Romania

Dupa anuntul Presedintelui Iohannis de a mentine si prelungi starea de alerta, opozitia parlamentara a anuntat ca nu va vota acest amendament, in lipsa argumentelor stiintifice si nu numai. in acst contex, conform unor surse, Sescretarul de Stat, Raed Arafat a chemat la sedinta liderii partidelor din opozitie pentru a-i convinge sa voteze mentinerea starii .

Raed Arafat: Ne pregatim clar pentru valul doi de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat ca Protectia Civila Europeana se pregateste pentru un eventual val doi al pandemiei de COVID-19, dar nu se stie daca acesta va fi mai puternic sau mai slab decat cel din prezent.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre slujbele religioase: Sa ajungem la slujbe in interior, cu anumite masuri, poate la urmatoarea faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. in ceea ce.

Raed Arafat: Pacientii asimptomatici pot sa transmita infectia cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a infirmat zvonul conform caruia pacientii asimptomatici nu transmit COVID-19.

CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, discuta la ora publicarii acestei stiri, in Parlament, despre eventuala pr.

Raed Arafat: Pentru examenele nationale s-au luat masuri foarte serioase. Dar risc 0 nu exista

Raed Arafat a marturisit ca, desi s-au luat masuri speciale pentru momentul in care elevii vor da examenele nationale, riscul de infectare cu coronavirus inca exista.

Ce ne asteapta dupa data de 15 iunie? Raed Arafat: incetarea starii de alerta, cat inca nu e totul sub control, e foarte periculoasa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ce i-ar putea astepta pe romani de pe data de 15 iunie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat: Raman terasele deschise, dar nu si restaurantele in interior

Restaurantele nu se deschid, a declarat Raed Arafat, marti, la Antena 3.

Raed Arafat: inca avem raspandire, inca avem focare, situatia nu este inca stabila

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )