Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, discuta la ora publicarii acestei stiri, in Parlament, despre eventuala pr. continuă pe B1

Varianta alternativa a PSD la prelungirea starii de alerta propusa de Orban. Ciolacu vrea sa stabileasca printr-o noua lege ce restrictii se mentin in continuare

Cu decizia anuntata de a nu vota prelungirea starii de alerta propusa de Guvernul Orban, liderul PSD, Marcel Ciolacu s-a intalnit miercuri cu Raed Arafat, la Parlament. Sedinta s-a terminat fara concluzii clare. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro, ca PSD insista sa faca un proiect de lege prin care sa reglementeze eventuale restrictii dupa finalizarea starii de alerta. De partea cealalta, Raed Arafat a promis ca Guvernul va veni cu niste propuneri clare si punctuale pentru a pleda in favoarea prelungirii starii de alerta.

Raed Arafat si Alexandru Rafila, intalnire cu Marcel Ciolacu pentru prelungirea starii de alerta

Raed Arafat si Alexandru Rafila se intalensc, astazi, cu Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre prelungirea starii de alerta.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre slujbele religioase: Sa ajungem la slujbe in interior, cu anumite masuri, poate la urmatoarea faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. in ceea ce.

Raed Arafat: inca avem raspandire, inca avem focare, situatia nu este inca stabila

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus.

Raed Arafat, despre relaxarea din 15 iunie: Nu putem renunta la masti si la anumite masuri de restrictie. Eu nu cred ca am terminat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi. Daca lasam totul si spunem ca totul se intoarce la normalitatea de inaintea virusului, eu cred ca aicea comitem o greseala majora si care s-ar putea sa o platim foarte serios, considera el.

Planul B pus la cale de Raed Arafat. Ce se intampla daca nu se prelungeste starea de alerta

In urma declaratiilor opozitiei ca nu va vota in Parlamentul Romaniei decizia guvernului de a prelungii starea de alerta, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat ca exista in discutii un plan b pentru a reusii sa tina sub control o eventuala noua pandemie COVID-19. Planul B pus la cale de Raed Arafat Pe fondul .

Ce se va intampla din 15 iunie? Raed Arafat avertizeaza: Daca spunem ca totul se intoarce la normalitatea de dinaintea virusului, cred ca aici comitem greseala majora

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Raed.

Raed Arafat il contrazice pe Klaus Iohannis. Cine a luat decizia de a se redeschide gradinitele

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca subiectul deschiderii gradinitelor si creselor private nu a fost abordat in prezenta sa. Mai mult, secretarul de stat in MAI acuza ca nici macar ministrul Educatiei nu a participat la discutii. Vezi declaratia lui Iohannis in acest sens si replica medicului Arafat. Anuntul .

Ce spune Raed Arafat despre concediile in strainatate? Care este cea mai sigura destinatie de vacanta

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este de parere ca anul acesta romanii ar trebui sa isi petreaca vacantele in Romania, atat pentru a se proteja de coronavirus, cat si pentru a sprijini turismul intern si pentru a evita situatia in care ar putea fi nevoiti sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

Raed Arafat a incercat sa-i convinga pe liderii PSD, USR si Pro Romania sa voteze prelungirea starii de alerta, prin Hotarare de Guvern, cu cel putin 15 zile, data fiind epidemia de coronavirus care inca e .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )