Libnet.ro
UNICEF

14:45

Calcule inaintea votului de investitura a Guvernului Citu: cate voturi are pe hartie noul cabinet

Hotnews Hotnews,
 Calcule inaintea votului de investitura a Guvernului Citu: cate voturi are pe hartie noul cabinet

Toate partidele parlamentare, cu exceptia PSD, au anuntat ca vor vota guvernul Citu, sedinta parlamentului fiind programata pentru ora 16. Astfel, potrivit calculelor pe hartie, fara cei 200 parlamentari social-democrati si cei 17 de la minoritati care nu au anuntat cu cine vor vota, noul cabinet ar putea avea pe hartie voturile a 248 de senatori si deputati. Ba chiar mai multe, unii dintre parlamentarii PSD fiind tentati sa voteze pentru. continuă pe Hotnews

Parlamentul dezinfecteaza si bilele de vot pentru sedinta de investitura a Guvernului Citu

Sala Biroului permanent, cea a plenului din incinta Camerei Deputatilor, si chiar bilele de vot vor fi dezinfectate joi, cand va avea loc sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului pentru votul de investitura a Guvernului Citu. Masurile sunt dispuse in contextul crizei coronavirusului.

Parlamentul a decis ziua si ora votului de investire a Guvernului Citu

Conducerea Parlamentului a luat hotararea ca joi, de la ora 16. 00, sa aiba loc votul pentru investirea Guvernului Citu. Tot joi Curtea Constitutionala va judeca si sesizarea privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta referitoare la anticipate.

INVESTIREA GUVERNULUI CITU DEPINDE DE... PNL Liberalii, intre dorinta de anticipate si buna-guvernare

Parlamentul va decide, in sedinta de plen reunit din aceasta saptamana, soarta guvernului Citu. Pentru ca Executivul propus de actualul ministru interimar al Finantelor Publice sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, este nevoie ca 233 din cei 465 de parlamentari sa voteze in favoarea formulei prezentata de Florin Citu.

Ponta afirma ca Pro Romania va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor vota la vedere investirea Guvernului Citu si i-a indemnat si pe ceilalti alesi din Legislativ sa vina la munca si sa-si faca datoria fata de cetateni.

Liberalii voteaza la vedere pentru investirea guvernului Citu

Liberalii vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, liderul deputatilor PNL sustinand ca prioritatea acum este criza coronavirusului.

investirea Guvernului Citu se voteaza astazi in Parlament

Votul de investire a Guvernului Citu este dat joi, in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlame.

Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surse

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, cere aprobare de la Directia de Sanatate Publica DSP) si Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) pentru desfasurarea sedintei plenului Parlamentului de investire a Guvernului Citu. Gestul lui Ciolacu vine in contextul in care, Raed Arafat declarase miercuri ca pentru sedinta Parlamentului nu este necesar avizul DSP. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca Ciolacu ar fi facut o intelegere cu Ludovic Orban de a amana sedinta de investire astfel incat, Citu sa nu mai fie numit premier. Orban ar ramane in continuare prim ministru cu atributii de interimar, sustin sursele citate.

Ponta denunta un posibil blat PNL-PSD pentru respingerea Guvernului Citu: Un moment al adevarului!

Victor Ponta atrage atentia asupra unui posibil blat intre PNL si PSD pentru respingerea Guvernului Citu, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

PSD paseaza responsabilitatea investirii Guvernului Citu: PNL are majoritate. Sa nu chiuleasca si sa voteze

PSD a reiterat miercuri faptul ca nu va vota investirea Guvernului Citu, motivand intr-un mesaj pe Facebook faptul ca PNL poate strange o majoritate in acest sens.

PSD: PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu. Depinde doar de ei

Partidul Social Democrat a transmis ca PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu si ca totul depinde doar de vointa formatiunii parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )