Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ponta afirma ca Pro Romania va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta afirma ca Pro Romania va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, joi, ca parlamentarii partidului sau vor vota la vedere investirea Guvernului Citu si i-a indemnat si pe ceilalti alesi din Legislativ sa vina la munca si sa-si faca datoria fata de cetateni. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Roman: PNL va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu (VIDEO)

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, a anuntat, joi, ca alesii liberali vor participa la sedinta de plen si vor vota, la vedere, pentru investigrea Guvernului Florin Citu. Am avut o i.

Liberalii voteaza la vedere pentru investirea guvernului Citu

Liberalii vor vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu, liderul deputatilor PNL sustinand ca prioritatea acum este criza coronavirusului.

Ponta cere tuturor fortelor politice sa voteze investirea Guvernului Citu

Victor Ponta, liderul Pro Romania, un opozant vehement al investirii Guvernului Citu, si-a schimbat .

COVID-19 II FAVORIZEAZA PE ACTUALUL MINISTRU DE FINANTE Calcule pentru investirea Cabinetul Citu

Pro Romania si USR au solicitat, ieri, ca toate partidele parlamentare sa lase deoparte jocurile politice si sa puna pe primul plan interesul national care in acest moment este reprezentat de stoparea raspandirii epidemiei de coronavirus.

PSD: PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu. Depinde doar de ei

Partidul Social Democrat a transmis ca PNL are majoritatea necesara pentru investirea Guvernului Citu si ca totul depinde doar de vointa formatiunii parlamentare.

Pro Romania propune amanarea platii ratelor bancare

Pro Romania continua seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO Romania vor propune modificari legislative in sensul amanarii platii ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

Campaniile politice se muta in online: USR-PLUS, ALDE si Pro Romania

Alianta USR-PLUS, ALDE si Pro Romania au decis miercuri sa isi mute actiunile de precampanie in online, ca urmare a masurilor luate de prevenire a raspandirii coronavirusului, au declarat, pentru AGERPRES, liderii filialelor judetene ale acestor.

PRO TV, lovitura crunta pentru Antena 1. Anuntul a fost facut oficial

Pro TV a inregistrat, cu editia de seara trecuta a show-ului Romanii au talent, un record la nivelul cifrelor din sezonul acesta, cu cresteri pe toate targeturile, comparativ cu saptamana trecuta. Telespectatorii s-au facut comozi in fata micilor ecrane, iar Pro TV s-a clasat si el, din nou, pe primul loc in topul audientelor. Lovitura crunta .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )