Libnet.ro
UNICEF

16:00

Povestea romancei care lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Adevărul Adevărul,
Povestea romancei care lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya. continuă pe Adevărul

O romanca lupta pentru un viitor mai bun al copiilor din Kenya

Pasionata de calatorii si mereu in cautarea de noi experiente care sa-i extinda orizonturile, Rocsana Bianca Chereches 21 de ani), o tanara din Zalau, judetul Salaj, se dedica imbunatatirii calitatii educatiei din Kenya.

Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Superbet a castigat premiul pentru Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est in cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiaza cei mai performanti operatori in domeniul pariurilor sportive.

Caru' cu vedete: Ce provocare i-a lansat Paul lui Despot, dupa Vocea Romaniei: Sa vedem care e mai bun; Avril Lavigne este cea mai periculoasa celebritate in mediul online anul acesta; Inregistrare compromitatoare cu Maria Constantin. Fostul sot ameninta

Fiul lui Van Damme, arestat pentru posesie de droguri. Fiul celebru al lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat, in urma cu cateva zile, pentru suspiciunea de amenintare al unui coleg. Lora a fost o fata saraca. Multe luni a purtat acelasi trening, castigat la un concurs in Bucuresti. In prezent este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si in acelasi timp una care isi poate satisface.

Cel mai bun fruct pentru fumatori

Daca esti fumator si cauti o solutie care sa iti creasca rezistenta sistemului imunitar, atunci acest fruct te poate ajuta.

Mesajul dur al unei sotii de militar roman pentru cei care cred ca militarii care lupta in Afganistan sunt mercenari

O mama, sotia unui militar veteran al Teatrelor de Operatii a publicat un mesaj dur la adresa celor care considera ca militarii romani care lupta pe fronturi straine cum e cel din Afganistan sunt.

Mesajul dur al unei sotii de militar roman pentru cei care cred ca cei care lupta in Afganistan sunt mercenari

O mama, sotia unui militar veteran al Teatrelor de Operatii a publicat un mesaj dur la adresa celor care considera ca militarii romani care lupta pe fronturi straine cum e cel din Afganistan sunt.

Alerta de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti: Care sunt zonele cele mai afectate (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de furtuna si vant puternic pentru Bucuresti. Avertizarea este valabila de miercuri ora 16 pana joi la ora 9 dimineata, dar cu averse mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3251 seconds )