Libnet.ro
UNICEF

22:45

Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Online Sport Online Sport,
Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrala si de Est

Superbet a castigat premiul pentru Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est in cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiaza cei mai performanti operatori in domeniul pariurilor sportive. continuă pe Online Sport

The Other Side of Hope, de Aki Kaurismaki, desemnat cel mai bun film al anului de catre Federatia Internationala a Criticilor de Film VIDEO

Pelicula finlandeza The Other Side of Hope, in regia lui Aki Kaurismaki, a fost desemnat de catre Federatia Internationala a Criticilor de Film FIPRESCI) cel mai bun film al anului. Regizorul va fi premiat la Festivalul International de Film de la San Sebastian, pe 22 septembrie, dupa cum informeaza hollywoodreporter. com.

FOTO VIDEO The Handmaids Tale a obtinut premiul pentru cel mai bun serial drama. Lista castigatorilor la premiile EMMY 2017

Serialul The Handmaids Tale a fost marele castigator al celei de-a 69-a editia a galei premiilor Emmy, care a avut loc duminica. Si The Handmaids Tale, Big Little Lies, Saturday Night Live si Veep au fost premiate, in timp ce marii pierzatori au fost Westworld, Stranger Things si The Crown.

Cel mai greu lucru din lume

Stiti care e? Eu credeam ca va fi greu sa-i schimb scoala, ca tranzitia va fi grea, ca mutarea il poate afecta, dar nu Nu! Asta n-a fost greu! Telefonul care avea sa ma anunte ca bunicul lui tocmai a incetat din viata a fost, cu adevarat, cel mai greu lucru.

OECD: Economia mondiala va inregistra, in 2017, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sase ani

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a mentinut prognoza de crestere economica pentru acest an la 3,5% - cel mai rapid ritm de avans din 2011 - si a imbunatatit usor estimarile privind evolutia economiei mondiale in 2018, de la 3,6% la 3,7%, transmite Reuters, conform Agerpres.

La Media Music Awards cel mai mare fan va primi trofeul din mana idolului sau

Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, ii va oferi si anul acesta ocazia celui mai infocat fan al unui artist autohton sa aiba parte de o experienta de neuitat in seara de 3 octombrie si sa primeasca trofeul Best Fan chiar din mana idolului sau.

Avertisment sumbru! Riscul unui conflict nuclear, la cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece

Riscul unui conflict nuclear este la cel mai inalt nivel de la incheierea Razboiului Rece, afirma secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, avertizand comunitatea internationala.

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,.

Mother!, cu Jennifer Lawrence si Javier Bardem, catalogat cel mai prost film al anului: reactia Paramount VIDEO

Filmul Mother!, in regia lui Darren Aronofsky si cu Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer si Javier Bardem in rolurile principale, a dezamagit spectatorii americani, care l-au catalogat drept cel mai prost film al anului. Partea proasta este ca nici criticii nu au o parere prea buna.

Cel mai ieftin SUV din gama Volkswagen a fost lansat oficial. Uite cat costa noul model german

Volkswagen a lansat un nou model cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt. Se numeste T-Roc si este cel mai ieftin SUV oferit in prezent de compania germana.

Sageti pe axa LPF - FRF: Olaroiu era cel mai indicat la nationala

Gino Iorgulescu, presedintele LPF, priveste cu neincredere numirea lui Cosmin Contra la carma echipei nationale si spune ca cel mai indicat nume care trebuia adus la prima reprezentativa ar fi fost Cosmin Olaroiu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )