Libnet.ro
UNICEF

15:30

Premii uriase la Wimbledon. Cat poate incasa Simona Halep daca repeta performanta de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Premii uriase la Wimbledon. Cat poate incasa Simona Halep daca repeta performanta de la Roland Garros

Simona Halep este campioana de la Roland Garros, unde a castigat primul titlu de Grand Slam din cariera ei si va pleca din postura de principala favorita si la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Avertismentul transmis de WTA pentru Simona Halep

Asociatia de Tenis Profesionist a transmis ca Simona Halep va avea o misiune extrem de grea la Wimbledon. Specialistii considera ca trecerea de la zgura, suprafata ei favorita, la iarba, ii va scadea.

Simona Halep nu ia in calcul participarea la turneul de la Bucuresti

Dupa cateva zile de vacanta, Simona Halep va pleca in Anglia. Ea este inscrisa la Eastbourne si la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Gluma rasista cu Simona Halep iti arata cat suntem de ipocriti

Simona Halep e imaginea Romaniei in aceste zile, iar cei de la Charlie Hebdo s-au gandit sa scoata tiganca din ea la suprafata, ca sa te enervezi. Le-a si reusit. Mai stii cine e Charlie Hebdo? Nu e nici vreun actor si nu e nici proaspat transferat la FCSB; e revista de satira din Franta [].

Asociatia romnilor din strainatate va depune plngere contra Charlie Hebdo: Si-a permis sa se atinga de Simona Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep. Presedintele FADERE spune ca depune plangerea pentru ca si-au permis sa se atinga de Halep, transmite Mediafax.

SCANDALUL caricaturii cu SIMONA HALEP ajunge in PARLAMENTUL EUROPEAN: Suntem tratati ca ruda saraca

Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu a reactionat dur in scandalul provocat de publicatia francezi Charlie Hebdo care a jignit-o pe Simona Halep printr-o caricatura primita cu critici.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )