Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat sub control judiciar. Procurorii DNA cerusera arest preventiv

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat sub control judiciar. Procurorii DNA cerusera arest preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat, vineri, sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru trafic de influenta, printr-o decizie a magistratilor Tribunalului Bacau. Judecatorii au respins propunerea de arestare preventiva inaintata de procurorii DNA Bacau. continuă pe Hotnews

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, plasat sub control judiciar pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE 16:06 Olguta Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spune ca decizia de punere in libertatea a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, este una normala si sustine ca dosarul acestuia este o mizerie, un nou abuz al DNA impotriva unui lider PSD, potrivit News. ro. -------- Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat, astazi, sub control judiciar, pentru trafic de influenta, printr-o decizie a magistratilor Tribunalului Bacau, potrivit Agerpres.

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, plasat sub control judiciar pentru trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat, astazi, sub control judiciar, pentru trafic de influenta, printr-o decizie a magistratilor Tribunalului Bacau, potrivit Agerpres.

Fostul deputat PSD de Neamt, Ionel Arsene, retinut pentru trafic de influenta

Fostul deputat PSD de Neamt Ionel Arsene a fost retinut astazi pentru 24 de ore pentru trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Mesajul lui Ionel Arsene, seful CJ Neamt, dupa ce a scapat de arestul preventiv cerut de DNA. Nu voi renunta la exercitarea mandatului. Avem treaba

Magistratii de la Tribunalul Bacau au respins cererea procurorilor DNA ca Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt sa fie cercetat in stare de arest preventiv. Seful CJ fusese retinut pentru 24 de ore, si a fost plasat sub control judiciar.

Ionel Arsene, eliberat din arest, va fi plasat sub control judiciar

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, in prezent presedinte al CJ Neamt, a fost eliberat din arest si urm.

Arestarea lui Ionel Arsene, respinsa. Apropiatul lui Liviu Dragnea a fost plasat sub control judiciar

Ionel Arsene a fost eliberat. Arestarea sa a fost respinsa. Stire in curs de actualizare .

Cazanciuc ii ia apararea lui Ionel Arsene, colegul din PSD acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Justitiei, social-democratul Robert Cazanciuc, sare in apararea lui Ionel Arsele, colegul sau de partid care a fost plasat sub control judiciar intr-un dosar de trafic de.

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, retinut de procurorii DNA

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, fostul deputat Ionel Arsene, a fost retinut 24 de ore de procurorii DNA. Arsene este acuzat de trafic de influenta. Comunicatul DNA: Procurorii din cadrul.

Ionel Arsene, prima reactie dupa ce a scapat de gratii

Liviu Dragnea a castigat o prima batalie cu Laura Codruta Kovesi. Omul sau, Ionel Arsene, nu a fost arestat, asa cum au cerut procurorii DNA. Acesta a fost plasat sub control judiciar. Magistratii au.

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, retinut de procurorii DNA pentru ca ar fi primit 100.000 de euro ca sa faca trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, fost deputat PSD si considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurorii DNA, sub acuzatia de trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )