Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar din Romania a intrat in greva foamei

Antena3 Antena3,
Un primar din Romania a intrat in greva foamei

Primarul comunei valcene Mateesti, liberalul Ion Valerian Alexie, a anuntat miercuri ca a intrat in greva foamei in semn de protest fata de nevotarea bugetului de catre consilierii locali, dupa ce, la ultimele. continuă pe Antena3

Boicotat de consilierii PSD, un primar a intrat in greva foamei: Am fost acuzat ca fac vrute si nevrute si nu-i bag in seama

Alexie Valeriu Ion, primarul liberal al comunei Meteesti, din judetul Valcea, a intrat miercuri, 21 martie, in greva foamei. Edilul sustine ca, din cauza consilierilor locali PSD care refuza sa aprobe bugetul, nu poate sa-si administreze localitatea.

Valcea: Comuna Mateesti, singura fara buget aprobat. Primarul a intrat in greva foamei

Primarul liberal al comunei Mateesti a ales sa intre in greva foamei, dupa ce grupul consilierilor l.

Contractul care viza lupta anticoruptie din Romania intre SCL si AndreaeAssociates, amendat recent in fata autoritatilor americane

Un amendament la contractul incheiat intre SCL si firma de consultanta americana Andreae Associates si care viza lupta anticoruptie din Romania a fost depus in urma cu cateva saptamani la Departamentul de Justitie al SUA/ Divizia de Securitate Nationala/Unitatea de Inregistrare a Agentilor Straini FARA), scrie Sorina Matei, pe blogul ei.

Lista Neagra din Romania rasuna in Parlamentul European: S-a solicitat o ancheta

Scandalul generat posibila implicare a Comisiei Europene in justitia din Romania, prin intermediul a.

A aparut prima aplicatie gratuita de invatare a limbajului semnelor din Romania. Cum poti sa o folosesti

O aplicatie care te invata limbajul mimico-gestual, prima de acest fel din Romania, si care poate fi folosita gratuit atat de catre persoanele cu deficiente de auz, cat si de oricine doreste sa invete limbajul semnelor, a fost dezvoltata recent in urma unui parteneriat intre Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual ANIALMG) si Fundatia Orange. Aplicatia denumita dlmgLSR poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store si este parte dintr-un proiect in care s-au lansat alte doua site-uri www. dlmg. ro si www. ailg. ro, care contin un dictionar cu descrierea a 6. 000 semne si expresii video, precum si o colectie de povesti interpretate in limba semnelor. Vezi in articol cum poti instala aplicatia.

Retea europeana a inspectiilor judiciare, la propunerea celei din Romania

O retea europeana a serviciilor de inspectie judiciara a fost constituita la nivelul Uniunii Europene la propunerea Inspectiei Judiciare din Romania. Potrivit unui comunicat al IJ, transmis marti AGERPRE.

Produs contaminat cu salmonella, retras dintr-un lant de supermarketuri din Romania. Cei care au achizitionat produsul pot primi banii inapoi

Un tip de cereale comercializate intr-un lant de supermarketuri din Romania a fost retras din magazine fiindca continea salmonella. Descoperirea a fost facuta in urma verificarilor efectuate de firma.

Padurea din Romania doborata de fenomenul freezing rain. Dezastru pe o suta de hectare (VIDEO)

Padure doborata de fenomenul freezing rain si vantul puternic. Zeci de copaci de pe raza comunei Tarna Mare, judetul Satu Mare, au fost pusi la pamant de ploaia inghetata care s-a abatut asupra.

Femeile detin 28,9% din afacerile din Romania

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie de Lucian Anghel, Fondator si CEO, EnergyPal-TimePal Romania si FMS, rezultatele studiului Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2018 arata ca, din totalul afacerilor din Romania, 28,9% sunt detinute de femei.

Viorica Dancila, scrisoare DURA catre Jean-Claude Junker: Premierul cere lamuriri privind amestecul Comisiei Europene in justitia din Romania

Premierul Viorica Dancila i-a trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Junker, pentru a cere lamuriri, dupa ce Ministerul Justitiei i-a confirmat ca au existat mai multe cereri din partea C.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )