Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primariile din Bucuresti au obtinut n 2017 doar 3 autorizatii de securitate la incendiu pentru scoli / ISU acuza dosare incomplete, primarii spun ca sunt plimbati de la Ana la Caiafa

Hotnews Hotnews,
 Primariile din Bucuresti au obtinut n 2017 doar 3 autorizatii de securitate la incendiu pentru scoli / ISU acuza dosare incomplete, primarii spun ca sunt plimbati de la Ana la Caiafa

Primariile din Bucuresti au reusit sa obtina in 2017 doar 3 autorizatii de securitate la incendiu pentru gradinitele, scolile si liceele pe care le au in administrare, potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti la solicitarea HotNews. ro. Asta in ciuda promisiunilor primarilor ca vor rezolva aceasta problema, iar unitatile de invatamant vor fi sigure pentru copii in cazul unui incendiu. Reamintim ca din 420 de unitati scolare de stat aflate in Bucuresti, doar 22 au autorizatie pentru securitate la incendiu, iar 143 de cladiri scolare de stat nu necesita acest document, fiind construite inainte de 1992. continuă pe Hotnews

TOTUL DESPRE FUNERALIILE LUI ANDREI GHEORGHE: Trupul jurnalistului, DEPUS de joi la Galeria Mobius din Bucuresti

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus, joi si vineri, la Galeria Mobius din Bucuresti, unul dintre locurile bucurestene de suflet ale jurnalistului. O carte de condoleante a fost deschisa, pentru.

Meditatii gratuite pentru Bacalaureat oferite de o universitate din Bucuresti

In perioada 17 martie- 7 iulie,Universitatea Politehnica din Bucuresti oferameditatii gratuite pentru Bacalaureat si admiterea la facultate. Cursurile se fac la matematica, fizica si chimie,.

Scolile din Bucuresti se inchid vineri din cauza conditiilor meteo

Scolile de stat din Bucuresti se vor inchide vineri, zi in care se anunta ninsori si intensificari ale vantului. In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va.

Scolile din Bucuresti se inchid vineri din cauza zapezii

45 - Scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri din cauza ninsorii. ANM a emis o avertizare de ger si viscol, valabila pana joi dimineata la ora 10. Vor fi temperaturi cu 10 grade mai scazute.

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchise joi si vineri din cauza zapezii

Scolile din Bucuresti ar putea fi inchise joi si vineri din cauza zapezii. Primaria Capitalei analizeaza daca va fi cazul sa ia aceasta decizie si a cerut toate datele de la meteorologi pentru a vedea cat de.

Rasturnare de situatie in privinta inchiderii scolilor. Ce se intampla in sectorul 5 din Bucuresti

In contextul in care Primaria Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor in scoli si gradinite pentru vineri, 23 martie 2018, perioada in care, conform avertizarilor meteorologice, se vor.

Scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul General, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise, ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei.

Gradinitele si scolile din Bucuresti vor fi inchise vineri / Gabriela Firea: Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum

Primarul general, Gabriela Firea, a luat decizia ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele de stat din Capitala sa fie inchise, dupa ultimele informatii emise de meteorologi, care anunta ninsori si intensificari ale vantului, se arata intr-un comunicat de presa emis de Primaria Capitalei. Citeste si: Anul scolar actual este cel mai scurt din ultimii 10 ani.

Barbat, intre 31 si 50 ani, din Bucuresti-Ilfov, cu o problema la creditul luat de la banca

Majoritatea romanilor, care aleg sa isi rezolve diferendele cu bancile pe cale amiabila, sunt barbati, provin din mediul urban, au varste cuprinse intre 31 si 50 de ani si au o problema cu imprumutul la banca, potrivit unei analize realizate de Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor din domeniul Bancar CSALB) si remise astazi Redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )