Libnet.ro
UNICEF

07:45

TOTUL DESPRE FUNERALIILE LUI ANDREI GHEORGHE: Trupul jurnalistului, DEPUS de joi la Galeria Mobius din Bucuresti

B1 B1,
TOTUL DESPRE FUNERALIILE LUI ANDREI GHEORGHE: Trupul jurnalistului, DEPUS de joi la Galeria Mobius din Bucuresti

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus, joi si vineri, la Galeria Mobius din Bucuresti, unul dintre locurile bucurestene de suflet ale jurnalistului. O carte de condoleante a fost deschisa, pentru. continuă pe B1

Mircea Badea, replica SOCANTA la auzul vestii despre moartea lui Andrei Gheorghe: A spus ca ...

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seara, la doar 56 de ani. Mircea Badea a avut o replica socanta, luni seara, dupa ce a aflat ca fostul coleg debreasla a incetat din.

Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe

Decizie de ultima ora a familiei lui Andrei Gheorghe. Trupul jurnalistulu NU va fi ridicat de la IML, iar cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu o pot face la Galeriile Mobius unde se afla pozele.

Liviu Mihaiu, detalii nestiute despre Andrei Gheorghe: Era un miserupist. Avea un tupeu consistent

Liviu Mihaiu a vorbit despre prietenul sau, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viata luni seara in casa lui din Pipera. Era un miserupist. Nu eram intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Ne respectam prea.

Sorin Ovidiu Vintu, despre prima intalnire cu Andrei Gheorghe: Am fost socat de obraznicia intrebarii!

Sorin Ovidiu Vintu a povestit cum a decurs prima intalnire cu Andrei Gheorghe, atunci candi-a propus sa-l angajeze. in 2004, Gheorghe a fost consilier media la Realitatea TV, unde a prezentat si.

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul batran, prea putin le pasa alora de acest monument al presei romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea lui Andrei Gheorghe. Gheorghe cred ca s-a dus de pe aceasta lume cu lucrurile bine incheiate, cel putin din.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei sale. Murise cu 12 ore inainte. Singur.

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR in urma cu o luna. Marturisirea dureroasa a jurnalistului: As fi avut nevoie de asta

Presa din Romania este in doliu dupa disparitia fulgeratoare a lui Andrei Gheorghe. Totodata, apar noi detalii despre incercarile disperate ale omului de radio si televiziune de a se intoarce in.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Anchetatori: Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe nu este una suspecta. Cand va fi gata rezultatul testului toxicologic

Din primele verificari, nu sunt indicii ca moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspecta, acesta fiind cunoscut ca suferind de afectiuni cardiace si avand un infarct in trecut, au declarat surse judiciare, pentru Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )