Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primarul General Gabriela Firea vrea sa renunte la taxa Oxigen surse

Antena3 Antena3,
Primarul General Gabriela Firea vrea sa renunte la taxa Oxigen surse

Primarul General Gabriela Firea se gandeste sa renunte la vinieta Oxigen. Si asta pentru ca viitori contracandidati au facut din aceasta o tema de campanie electorala si promit eliminarea acestei taxe. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, reactie la sondajul CURS: Oamenii au inteles ce am facut la Primarie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine, dupa sondajul CURS, care o plaseaza pe primul loc in preferintele electoratului, ca aceste cifre arata faptul ca bucurestenii nu cred manipularile adversarilor sai politici.

Firea vrea alianta cu Pro Romania pentru alegerile locale: Ar fi de bun augur

O alianta intre PSD si PRO Romania la alegerile locale ar fi de bun augur, sustine primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, presedintele PSD Bucuresti.

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale .

Gabriela Firea a rabufnit impotriva ministrilor demisi din PNL: Mint populatia, practica un atac nedemn la adresa mea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie la afirmatiile facute de ministrii PNL Florin Citu si Virgil Popescu, care au spus ca vor pune poprire pe conturile Primariei.

Waze te ajuta sa fentezi taxa Oxigen pentru Bucuresti. Cum face asta?

De la 1 martie, accesul masinilor in centrul Bucurestiului va fi restrictionat. Din fericire, poti evita zona cu Waze. Asta daca nu vrei sa platesti taxa Oxigen. Taxa Oxigen e parte din.

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Sondaj CURS: 40% din bucuresteni cred ca Gabriela Firea e pregatita pentru functia de primar. Reactia edilului

Conform unui sondaj realizat de CURS, 40% dintre bucuresteni sunt de parere ca Gabriela Firea e pregatita pentru functia de primar al Capitalei. pe urmatoarele locuri se afla Traian Basescu 29%), Nicusor Dan 26%) sau Rares Bogdan 23%). Multumesc tuturor pentru incredere! Am rezolvat multe intr-un timp scurt, a afirmat Firea pe Facebook.

Sondaj CURS: Gabriela Firea, preferata de romani pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. E urmata de Basescu si Nicusor Dan

Gabriela Firea a castigat increderea romanilor pentru a obtine un nou mandat la Primaria Capitalei, 40% dintre ei considerand-o potrivita, fiind urmata de Traian Basescu 29%) si Nicusor Dan 26%), potrivit unui sondaj CURS. Sondajul a fost realizat in perioada 23 ianuarie - 6 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )