Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Playtech Playtech,
Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS . continuă pe Playtech

ALEGERI LOCALE 2020.Cine intra in cursa pentru Primaria Capitalei si pentru primariile de sector. Lista candidatilor

Este forfota mare in partide inaintea alegerilor locale: se fac sondaje si se negociaza la sange pentru a gasi formula castigatoare.

Sondaj CURS: 40% din bucuresteni cred ca Gabriela Firea e pregatita pentru functia de primar. Reactia edilului

Conform unui sondaj realizat de CURS, 40% dintre bucuresteni sunt de parere ca Gabriela Firea e pregatita pentru functia de primar al Capitalei. pe urmatoarele locuri se afla Traian Basescu 29%), Nicusor Dan 26%) sau Rares Bogdan 23%). Multumesc tuturor pentru incredere! Am rezolvat multe intr-un timp scurt, a afirmat Firea pe Facebook.

Pe cine prefera bucurestenii la Primaria Capitalei - sondaj CURS

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de catre CURS, pe un esantion reprezentativ pentru populatia Capitalei, bucurestenii se confrunta cu trei mari probleme.

Sedinta cu scandal la Primaria Capitalei. Membrii USR ameninta ca nu vor vota bugetul PMB

Sedinta de vineri, de la Primaria Municipiului Bucuresti, nu a fost tinuta departe de scandaluri. Cei din USR au spus ca nu vor vota bugetul Capitalei pentru 2020 daca Gabriela Firea, primarul general, nu le va lua propunerile in considerare.

Ministerul Finantelor a demarat controalele la Primaria Capitalei

Ministrul Florin Citu a declarat anuntat vineri ca Ministerul Finantelor a demarat controalele la Primaria Capitalei PMB). Anterior, primarul general Gabriela Firea spunea ca asteapta inspectia cu paine si sare.

Primaria Capitalei a pus 100 de milioane euro in bugetul pe 2020 pentru a-l despagubi pe Constanda

Primaria Capitalei a prevazut in bugetul pe anul 2020 circa 100 de milioane euro pentru a-l despagubi pe omul de afaceri Costica Constanda. Municipalitatea trebuie sa-i plateasca in total acestuia 115 milioane de euro peste 560 milioane lei) deoarece Consiliul General nu i-a aprobat un cartier de blocuri de 5 etaje in Satul Francez, desi s-a angajat ca o va face. Mai exact consilierii PNL si PSD au parasit sala, iar Constanda s-a adresat instantei si a castigat. Primaria Capitalei trebuie sa-i plateasca si lui Vasile Crestin circa 106 milioane lei, pana in iunie 2021 pentru un alt proces pierdut in instanta, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de 500 de lei pentru achizitionarea de ochelari pentru copii

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de maxim 500 de leibeneficiar pentru achizitionarea de ochelari pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 17 ani, care au o recomandare in acest sens de la medicul specialist, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Proiectul de numeste Clar pentru Copii, iar fondurile alocate in total se ridica la circa 2 milioane lei.

Basescu, despre o candidatura la Primaria Capitalei: Este posibil Ce problema trebuie sa isi rezolve pana atunci

Traian Basescu, ales primar al Capitalei acum doua decenii, a spus duminica seara, din nou, ca nu exclude o candidatura pentru Primaria Municipiului Bucuresti, acesta adaugand ca vrea sa isi rezolve mai intai problema cu dosarul de la inalta Curte.

Primaria Capitalei va cumpara un teren pentru construirea incineratorului de deseuri. Initial institutia dorea sa-l construiasca pe terenul CET Progresu

Primaria Capitalei va cumpara un teren pentru construirea incineratorului de deseuri, potrivit unui proiect de hotarare adoptat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Initial, municipalitatea dorea sa construiasca incineratorul pe terenul aferent CET Progresu, dar cum CET-urile nu au mai fost transferate la primarie, aceasta solutie a cazut.

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )