Libnet.ro
UNICEF

18:30

Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu in faza avansata

Antena3 Antena3,
Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu in faza avansata

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca DIICOT lucreaza in dosarul crimelor de la Caracal la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor au posibilitatea in instanta sa conteste probele anchetatorilor. continuă pe Antena3

Procurorul general, despre cazul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu n faza avansata

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat marti ca DIICOT lucreaza in dosarul crimelor de la Caracal la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor au posibilitatea in instanta sa conteste probele anchetatorilor, transmite Agerpres.

Procurorul general interimar al Romaniei, despre dosarul Caracal: Se lucreaza la rechizitoriu in faza avansata

DIICOT lucreaza, in dosarul Caracal, la rechizitoriu in faza avansata, iar familiile victimelor vor putea contesta in instanta probele anchetatorilor, a anuntat, marti, procurorul general interimar.

Ce spune procurorul general despre clasarea dosarului Rompetrol II

Statul ar putea depune o plangere impotriva solutiei de clasare a dosarului Rompetrol II, a afirmat marti procurorul general Bogdan Licu, care s-a declarat nemultumit de solutie.

FBI, verdict clar in cazul Caracal. Ce s-a intamplat cu probele care il acuza pe Gheorghe Dinca

Cazul Caracal se adanceste pe zi ce trece, iar nimeni nu intelege de ce FBI nu poate interveni pentru a face ceva cu probele ADN. Ce se intampla cu dovezile si ce sustine profesorul Vasile Astarastoae despre interventia inexistenta a Biroului Federal de Investigatii? FBI, verdict in cazul Caracal Profesorul Vasile Astarastoae a sustinut ca .

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de .

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor .

Procurorul general, dupa clasarea dosarului Rompetrol II: A fost o scapare

DIICOT a confirmat marti ca a clasat, saptamana trecuta, dosarul Rompetrol II, iar procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat ca a fost o scapare din partea procurorilor faptul ca nu a fost dat un comunicat de presa.

Procurorul general Bogdan Licu, acuzat de un nou plagiat Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei din volumul Nelinistile Insecuritatii

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, este acuzat de un nou plagiat. Acesta ar fi copiat mare parte dintr-un capitol pe care l-a scris intr-o carte aparuta in 2005, scrie Sorin Semeniuc, pe site-ul linx. crji. org. Este vorba de capitolul Criminogeneza coruptiei care contine, potrivit sursei citate, fragmente sustrase din opt surse care nu sunt mentionate nicaieri.

Colega Luizei Melencu, dupa ultimele audieri in cazul Caracal: Mi-au zis sa nu vorbesc urat despre Dinca

Procurorii DIICOT au dispus reaudierea a sase martori pentru a le arata acestora doua bijuterii care au fost gasite in casa groazei din Caracal.

Colega Luizei Melencu, declaratie incendiara dupa ultimele audieri in cazul Caracal: Mi-au zis sa nu vorbesc urat despre Dinca

Procurorii DIICOT au dispus reaudierea a sase martori pentru a le arata acestora doua bijuterii care au fost gasite in casa groazei din Caracal. Reactia anchetatorilor a fost cel putin ciudata in momentul in care una dintre colegele Luizei a spus ce i-ar face lui Dinca daca l-ar avea in fata sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )