Libnet.ro
UNICEF

14:30

Producatorii de gaze vor trebui sa vanda 40% din total pe bursa

România Liberă România Liberă,
Producatorii de gaze vor trebui sa vanda 40% din total pe bursa

Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie a aprobat ordinele pri. continuă pe România Liberă

ANRE obliga marii producatori de gaze naturale sa vanda 40% din productie pe bursa

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a emis vineri doua ordine, unul dintre ele referindu-se la obligatia producatorilor de gaze naturale de a vinde pe bursa 40% din productia anuala.

Marii producatori de gaze, obligati sa vanda pe bursa 40% din ce produc

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a aprobat vineri doua ordine, unul prin care obliga marii producatiri sa vanda 40% din cantitati pe bura, pana in decembrie 2022, iar celalalt se refera la obligatia paricipantilor la piata de a oferta pe pietele centralizate. ANRE spune ca in contextul liberalizarii pietei gazelor de la 1 iulie, in acest mod se asigura conditii de egalitate a tuturor paricipantilor la surse, in special a micilor furnizori si clientii finali.

Romania, inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie. Ce vor trebui sa faca romanii care ajung in aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Romania a fost inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie, astfel ca persoanelor care ajung din tara noastra in Regatul Belgiei in scop turistic li se recomanda autoizolarea sau cel putin limitarea contactelor sociale si monitorizarea starii de sanatate.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )