Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania, inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie. Ce vor trebui sa faca romanii care ajung in aceasta tara

Adevărul Adevărul,
Romania, inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie. Ce vor trebui sa faca romanii care ajung in aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Romania a fost inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie, astfel ca persoanelor care ajung din tara noastra in Regatul Belgiei in scop turistic li se recomanda autoizolarea sau cel putin limitarea contactelor sociale si monitorizarea starii de sanatate. continuă pe Adevărul

MAE: Romania, inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Romania a fost inclusa de autoritatile din Belgia in zona portocalie, astfel ca persoanelor care ajung din tara noastra in Regatul Belgiei in scop turistic li se recomanda autoizolarea sau cel putin limitarea contactelor sociale si monitorizarea starii de sanatate.

Belgia a clasat Romania drept o tara in zona portocalie

Belgia a inclus Romania in zona portocalie, iar autoritatile din regat pot stabili masuri si recomanda vigilenta crescuta, anunta Ministerul Afacerilor Externe, citat de Hotnews. ro.

Ce trebuie sa stii dupa ce Romania a fost inclusa de Belgia in zona portocalie a statelor cu risc de raspandire a noului coronavirus

Romania a fost inclusa, de Belgia, in zona portocalie a statelor cu risc de raspandire a noului coronavirus, iar autoritatile din regat pot stabili masuri si recomanda vigilenta crescuta. Mai precis,.

MAE: Belgia a inclus Romania in zona portocalie

Belgia a inclus Romania in zona portocalie, iar autoritatile din regat pot stabili masuri si recomanda vigilenta crescuta, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

Autoritatile din Wuhan sunt in alerta. Ce pericol ii paste acum pe locuitori

Problemele nu par sa se mai opreasca pentru autoritatile din Wuhan. Dupa ce zona a fost greu incercata de coronavirus in luna decembrie, un alt pericol ii paste acum pe locuitori. Inundatiile fac prapad in orasul cu 11 milioane de locuitori Orasul din care a pornit in luna decembrie virusul COVID-19 face acum parte din .

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Belgia a inclus Romania in zona portocalie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) avertizeaza cetatenii care calatoresc in Belgia ca tara noastra .

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )