Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prognoza meteo: Unde se intoarce iarna. Ce zone vor fi lovite de ninsori, cat de frig se face si unde se anunta ploi abundente

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Unde se intoarce iarna. Ce zone vor fi lovite de ninsori, cat de frig se face si unde se anunta ploi abundente

Un episod de iarna severa loveste Romania la mijlocul lunii martie. Vremea continua sa se raceasca, la munte sunt anuntate ninsori, ia in restul teritoriului, ploi si lapovite. Vantul nervos va face ravagii in toate zonele. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 9 martie-1 aprilie. Primavara isi face simtita prezenta in toata tara

ANMa emis prognoza meteo valabila in intervalul 9martie - 1 aprilie 2019. 2019 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval la nivelul.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru saptamana 11-17 martie. Temperaturi la limita inghetului

Meteorologii avertizeaza ca va urma o racire a vremii. Vor fi zone in care temperaturile scad pana la limita inghetului. Meteorologul Viorica Dima a facut precizari cu privire la.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 martie. Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde mai ales in a doua parte a zilei.

VREMEA se schimba in toata tara. Prognoza meteo pana vineri, 15 martie

Valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest, nord-vest si in centru,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 martie. Se intorc ploile si ninsorile

Sambata, 9 martie, vremea va fi in continuare calda, chiar deosebit de calda in regiunile sudice si sud-estice, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta indeosebi in vest,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )