Libnet.ro
UNICEF

00:07

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Luni, 11 martie, desi valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, deosebit de calda in sud-estul. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 martie. Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde mai ales in a doua parte a zilei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 martie. Vesti minunate de la meteorologi

Vineri, 8 martie, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si posibil descarcari electrice, mai ales seara si noaptea, in Banat, Crisana, Maramures,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8 martie-1 aprilie. Temperaturi crescute in toata Romania

ANMa emis prognoza meteo valabila in intervalul 8martie - 1 aprilie 2019. 2019 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval la nivelul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 martie. Se intorc ploile si ninsorile

Sambata, 9 martie, vremea va fi in continuare calda, chiar deosebit de calda in regiunile sudice si sud-estice, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta indeosebi in vest,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 9 martie-1 aprilie. Primavara isi face simtita prezenta in toata tara

ANMa emis prognoza meteo valabila in intervalul 9martie - 1 aprilie 2019. 2019 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval la nivelul.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru perioada 11 martie - 8 aprilie. Vreme insorita si temperaturi peste medie in toata tata

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru saptamana 11-17 martie. Temperaturi la limita inghetului

Meteorologii avertizeaza ca va urma o racire a vremii. Vor fi zone in care temperaturile scad pana la limita inghetului. Meteorologul Viorica Dima a facut precizari cu privire la.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

Vremea va fi in continuare deosebit de calda. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi in continuare deosebit de calda, desi valorile termice vor marca o usoara scadere fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari si mai ales ziua vor fi ploi care vor avea si caracter d.

VREMEA 11 MARTIE. Temperaturile se mentin ridicate in sudul tarii

Temperaturile de astazi sunt mai scazute fata de ziua precedenta prin jumatatea de nord a tarii. Se mentin temperaturi destul de ridicate prin sudul teritoriului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )