Libnet.ro
UNICEF

23:30

Programator roman, lucrez de acasa, pentru o companie din strainatate. Ce obligatii fiscale am?

Hotnews Hotnews,
 Programator roman, lucrez de acasa, pentru o companie din strainatate. Ce obligatii fiscale am?

In ultimii zece ani, Romania a devenit un centru important in domeniul ITC, acest sector inregistrand cresteri solide de la un an la altul. Gradul ridicat de atractivitate generat de calitatea muncii prestate de specialistii din Romania din ITC a determinat unele companii straine, care nu au prezenta pe piata locala, sa foloseasca expertiza acestora, oferindu-le un venit competitiv si posibilitatea de a lucra de acasa. in relatia cu societatea straina pentru care presteaza servicii profesionale, aceste persoane sunt de obicei fie angajati, fie colaboratori persoane fizice autorizate PFA). continuă pe Hotnews

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in centrul statiunii montane

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in zona Castelului Cantacuzino, in centrul statiunii montane Busteni. Animalul, care a iesit pe strada in cautare de hrana, a.

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE: Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de aproape 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bancul zilei: Solutia lui Bulisor pentru iesirea din criza

Profesoara: Bulisor, ce solutie vezi tu ca sa iesim din criza asta economica, sociala si politica ?.

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

Proiect ALDE: Sase calatorii cu trenul la pret redus pentru pensionarii din agricultura

Deputatul ALDE Alexandru Baisanu a inregistrat la Senat un proiect care propune ca agricultorii care se pensioneaza, cat si ceilalti pensionari sa beneficieze anual de 6 calatorii cu pret redus la jumatate pentru tren, clasa a II-a. Daca nu le vor folosi, atunci vor fi compensati in tichete de masa, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )