Libnet.ro
UNICEF

15:45

Proteste in SUA. Trump, criticat de lideri religiosi pentru ca s-a fotografiat cu o Biblie in mana VIDEO

Adevărul Adevărul,
Proteste in SUA. Trump, criticat de lideri religiosi pentru ca s-a fotografiat cu o Biblie in mana VIDEO

Mai multi lideri religiosi americani au denuntat marti violenta politistilor din Washington si au criticat aspru decizia de luni a presedintelui Donald Trump de a-i dispersa violent pe protestatari pentru a se putea fotografia in fata unei biserici, cu o Biblie in mana, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Protestele din SUA: Trump nu va activa deocamdata trupele federale, spune consilierul sau Robert OBrien

Administratia Trump nu va invoca pentru moment autoritatea federala asupra Garzii Nationale americane, a declarat duminica Robert OBrien, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american, in contextul in care protestele au luat amploare in mai multe orase din SUA dupa moartea unui barbat de culoare, in timp ce se afla in custodia politiei, la Minneapolis, transmite Reuters.

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Proteste SUA. Raspunsul lui Trump, tot mai contestat: seful Politiei din Houston ii cere sa taca daca nu are nimic de spus. Biden se distanteaza in sondaje

Donald Trump ameninta cu mobilizarea armatei pe strazile oraselor americane pentru a pune capat protestelor violente. Seful Politiei din Houston critica dur acest mod de gestionare a situatiei.

Proteste in SUA. Trump scoate armata pe strazi pentru oprirea revoltelor, pe care le considera terorism intern

Presedintele Donald Trump a anuntat desfasurarea a mii de soldati inarmati si de forte de politie la Washington. Trump a declarat ca revoltele din ziua precedenta care au avut loc in capitala federala au fost o rusine, relateaza AFP.

Proteste SUA. Susan Rice: Nu as fi surprinsa daca Rusia i-ar incita pe extremistii din ambele tabere. Reactia diplomatiei ruse

Susan Rice, fosta ambasadoare la ONU si consiliera pentru Securitate Nationala la Casa Alba, avertizeaza ca Rusia ar putea miza pe inflamarea protestelor din Statele Unite prin provocarea partilor extremiste. Diplomatia rusa s-a grabit sa-i dea replica.

VIDEO Proteste SUA. Un barbat infuriat a scos un arc cu sageti pentru a-l folosi impotriva unor manifestanti

Un barbat din Salt Lake City a avut o reactie iesita din comun in cursul unei protest organizat ca urmare a decesului lui George Floyd. Furios, contramanifestantul a scos un arc pentru a-l folosi, spun martori, impotriva unor protestatari de culoare.

PROTESTE SUA: 25 de orase americane, in stare de asediu

Cel putin 25 de orase din 16 state au impus starea de asediu, anunta CNN. Garda nationala a fost activata in 12 state si in District of Columbia. Proteste au loc in cel putin 30 de orase, dupa moartea lui George Floyd, barbatului de culoare care si-a pierdut viata in timp ce era imobilizat de politie.

Summit G7 in SUA: Trump amana evenimentul si incearca sa adauge alte tari pe lista de invitati Merkel nu vine, Macron conditioneaza

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat sambata ca va amana un summit al Grupului Celor Sapte G7), pe care spera sa il organizeze luna viitoare, pana in septembrie sau mai tarziu si doreste sa extinda lista de invitati pentru a include Australia, Rusia, Coreea de Sud si India, relateaza Reuters. Macron a declarat ca este disponibil, insa doreste prezenta tuturor liderilor, dupa ce Merkel a declarat ca refuza sa mearga in Statele Unite in iunie, potrivit AFP.

Revolte in SUA: Trump anunta desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati la Washington

Presedintele Donald Trump a anuntat luni de la Casa Alba desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de forte de politie la Washington, spunand ca tulburarile din ziua precedenta in capitala federala au fost o rusine, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )