Libnet.ro
UNICEF

17:15

Revolte in SUA: Trump anunta desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati la Washington

Hotnews Hotnews,
 Revolte in SUA: Trump anunta desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati la Washington

Presedintele Donald Trump a anuntat luni de la Casa Alba desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de forte de politie la Washington, spunand ca tulburarile din ziua precedenta in capitala federala au fost o rusine, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Proteste in SUA. Trump scoate armata pe strazi pentru oprirea revoltelor, pe care le considera terorism intern

Presedintele Donald Trump a anuntat desfasurarea a mii de soldati inarmati si de forte de politie la Washington. Trump a declarat ca revoltele din ziua precedenta care au avut loc in capitala federala au fost o rusine, relateaza AFP.

SUA: Presedintele Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca violentele vor continua. El spune ca tulburarile din capitala federala sunt o rusine

Presedintele Donald Trump s-a angajat luni sa restabileasca ordinea intr-o tara afectata de revolte, amenintand ca va desfasura armata daca nu se pune capat violentei in orasele americane, informeaza AFP, citata de Agerpres. La o saptamana dupa moartea George Floyd, afro-americanul in varsta de 46 de ani asfixiat de un ofiter de politie alb in Minneapolis, New York, Los Angeles si zeci de alte orase americane si-au consolidat masurile de securitate, decretand sau extinzand interdictiile de circulatie pe timpul noptii. Ca raspuns la aceste tulburari sociale, presedintele Donald Trump a anuntat luni pe un ton martial desfasurarea a mii de soldati puternic inarmati si de politisti la Washington pentru a pune capat revoltelor si jafurilor.

Trump anunta ca vrea sa desemneze miscarea Antifa ca organizatie terorista

Presedintele american Donald Trump a anuntat duminica ca administratia sa va adauga organizatia de extrema stanga Antifa pe lista de organizatii teroriste din SUA, potrivit AFP.

Protestele din SUA: Trump nu va activa deocamdata trupele federale, spune consilierul sau Robert OBrien

Administratia Trump nu va invoca pentru moment autoritatea federala asupra Garzii Nationale americane, a declarat duminica Robert OBrien, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american, in contextul in care protestele au luat amploare in mai multe orase din SUA dupa moartea unui barbat de culoare, in timp ce se afla in custodia politiei, la Minneapolis, transmite Reuters.

Summit G7 in SUA: Trump amana evenimentul si incearca sa adauge alte tari pe lista de invitati Merkel nu vine, Macron conditioneaza

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat sambata ca va amana un summit al Grupului Celor Sapte G7), pe care spera sa il organizeze luna viitoare, pana in septembrie sau mai tarziu si doreste sa extinda lista de invitati pentru a include Australia, Rusia, Coreea de Sud si India, relateaza Reuters. Macron a declarat ca este disponibil, insa doreste prezenta tuturor liderilor, dupa ce Merkel a declarat ca refuza sa mearga in Statele Unite in iunie, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )