Libnet.ro
UNICEF

06:00

Psiholog, despre incidentele lui Ilie Nastase cu Politia: Daca este celebru, crede ca isi poate face propriile reguli

Adevărul Adevărul,
Psiholog, despre incidentele lui Ilie Nastase cu Politia: Daca este celebru, crede ca isi poate face propriile reguli

Ilie Nastase s-ar putea afla intr-un delir de grandoare suferind de un sindrom al celebritatii. Cel putin asa caracterizeaza psihologul Ionel Simionca, vicepresedintele Asociatiei de Psihologie si Siguranta Rutiera PsihoTrafiQ atitudinea de astazi a fostului sportiv in relatia de politistii de la Rutiera. Considera ca, daca este cunoscuta, poate face propriile reguli, atipice, arata specialistul. continuă pe Adevărul

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

Ilie Nastase e revoltat: Daca era domnul Dragnea, tot asa ii puneau catusele? Politistii nu m-au crezut pe mine, fost senator si general! (VIDEO)

Fostul tenisman Ilie Nastase a spus, in prima declaratie pe care a facut-o dupa ce a fost prins baut la volan, ca a refuzat sa faca testul de alcoolemie pentru ca politistii nu l-au crezut cand le-a spus.

Cu cine era Ilie Nastase in masina la 4 dimineata: Politia face DECLARATII de ultim moment! (VIDEO)

Noi amanunte ies la iveala despre scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase vineri, in zori. in cadrul conferintei de presa organizata de Politia Rutiera a Capitalei pe aceasta tema, reprezentantul.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, al doilea scandal cu Politia in nici 12 ore. Ei nu sunt politisti, sunt militieni. N-ati inteles nimic... (VIDEO)

Ilie Nastase a fost luat iar de Politie, de data aceasta pentru ca ar fi trecut pe rosu. Fostul tenismen a fost prins beat la volan, vineri dimineata, pe soseaua nordului, insa a refuzat sa fie supus.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )