Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cu cine era Ilie Nastase in masina la 4 dimineata: Politia face DECLARATII de ultim moment! (VIDEO)

B1 B1,
Cu cine era Ilie Nastase in masina la 4 dimineata: Politia face DECLARATII de ultim moment! (VIDEO)

Noi amanunte ies la iveala despre scandalul in care a fost implicat Ilie Nastase vineri, in zori. in cadrul conferintei de presa organizata de Politia Rutiera a Capitalei pe aceasta tema, reprezentantul. continuă pe B1

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, al doilea scandal cu Politia in nici 12 ore. Ei nu sunt politisti, sunt militieni. N-ati inteles nimic... (VIDEO)

Ilie Nastase a fost luat iar de Politie, de data aceasta pentru ca ar fi trecut pe rosu. Fostul tenismen a fost prins beat la volan, vineri dimineata, pe soseaua nordului, insa a refuzat sa fie supus.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

Psiholog, despre incidentele lui Ilie Nastase cu Politia: Daca este celebru, crede ca isi poate face propriile reguli

Ilie Nastase s-ar putea afla intr-un delir de grandoare suferind de un sindrom al celebritatii. Cel putin asa caracterizeaza psihologul Ionel Simionca, vicepresedintele Asociatiei de Psihologie si Siguranta Rutiera PsihoTrafiQ atitudinea de astazi a fostului sportiv in relatia de politistii de la Rutiera. Considera ca, daca este cunoscuta, poate face propriile reguli, atipice, arata specialistul.

PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

Ilie Nastase a a fost implicat vineri dimineata intr-un scandal urias cu Politia Rutiera din Capitala dupa ce a fost prins intr-o vizibila stare de ebrietate la volan si a refuzat sa se.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

Georgeta Kormann. Cine a fost Georgeta Kormann, sora lui Ilie Nastase, care a murit la 73 de ani. Povestea vietii acesteia

Georgeta Kormann, sora fostului tenismen Ilie Nastase, a murit vineri la 73 de ani. Stabilita de ani buni in Franta, doamna Kormann a fost casatorita cu un neamt, dupa cum povestea intr-un interviu pentru.

Sora lui Ilie Nastase a murit in aceasta dimineata

Sora lui Ilie Nastase a murit in aceasta dimineata. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )