Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rasturnare de situatie in cazul tragediei din Italia. Unul dintre romanii declarati morti in accident a fost gasit in viata

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul tragediei din Italia. Unul dintre romanii declarati morti in accident a fost gasit in viata

O adevarata minune s-a produs in cazul unui tanar gorjean care a fost declarat decedat de autoritatile din Italia, in urma groaznicului accident din orasul italian Genova. Marian Rosca, in varsta de 36 ani,. continuă pe Antena3

Romani, printre VICTIMELE tragediei din Italia. Prabusirea podului din Genova s-a soldat cu moartea a 35 de persoane (VIDEO)

UPDATE: Presa locala anunta ca inca un roman se afla printre victime. Barbatul a fost ranit la umar si a primit ingrijiri medicale. Acesta a spus ca isi doreste sa revina cat mai repede in Romania,.

Romani, printre VICTIMELE tragediei din Italia. Prabusirea podului din Genova s-a soldat cu moartea a 38 de persoane (VIDEO)

UPDATE: Presa locala anunta ca inca un roman se afla printre victime. Barbatul a fost ranit la umar si a primit ingrijiri medicale. Acesta a spus ca isi doreste sa revina cat mai repede in Romania,.

Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Apar acuzatii tot mai grave dupa violentele de la mitingul de vineri din Piata Victoriei. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, dezvaluie ca are informatii despre mercenari infiltrati pentru.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Frontline Club Bucharest: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie Frontline Club Bucuresti pe pagina de Facebook.

ONG-ul Frontline Club: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie ONG-ul Frontline Club Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Ai nostri ca brazii: Doi TIR-isti romani s-au iMBATAT intr-o parcare din Italia si au BLOCAT tot traficul. Totul s-a terminat la... PUSCARIE!

Doi soferi romani de TIR s-au imbatat intr-o parcare din Italia si au blocat tot traficul. Incidentul a avut loc duminica seara in zona de servicii de la Tortona, pe A21, scrie Observator. tv. Romanii au.

Primele declaratii facute de unul dintre suspectii in cazul jandarmeritei batute

Doi barbati au fost retinuti in cazul jandarmeritei batute. Un suspect audiat a fost asteptat de sotie si de copilul mic pana tarziu, cand a iesit de la audieri. Suspectul asteptat de sotie si.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )