Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul incidentelor din Piata Victoriei. La proteste au fost prezenti si mercenari, persoane cu pregatire militara

Apar acuzatii tot mai grave dupa violentele de la mitingul de vineri din Piata Victoriei. Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, dezvaluie ca are informatii despre mercenari infiltrati pentru. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii a vizitat ranitii spitalizati in urma incidentelor din Piata Victoriei: E bine ca au fost lasati sa intre in multime si sa acorde primul ajutor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, i-a vizitat sambata pe cei cinci raniti in urma violentelor din Piata Victoriei care sunt internati la Spitalul Floreasca din Capitala, ea spunand ca toate cele cinci persoane, inclusiv femeia jandarm care a fost batuta, sunt intr-o stare buna.

Marturia unei tinere ranite in timpul incidentelor din Piata Victoriei. Am simtit foarte multa furie si m-am simtit luata de proasta la mine acasa

Printre protestatarii care au participat la mitingul din 10 august, de la Bucuresti, s-a numarat si Corina Bonte, o zalauanca de 23 de ani, care traieste in Anglia de cativa ani. A stat in primele randuri ale multimii, cu aparatul de fotografiat in mana, pentru a surprinde evenimentele din Piata Victoriei, si spune ca a fost ranita de o fumigena aruncata de jandarmi.

Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Sase persoane sunt audiate sambata seara la Politia Capitalei cu privire la violentele de vineri seara din Piata Victoriei, pana acum fiind audiati, in total, 19 oameni.

Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi barbati anchetati in cazul agresarii femeii-jandarm la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au fost arestati preventiv, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia a fost luata duminica de.

LIVIU DRAGNEA, luat cu asalt dupa violentele jandarmilor din PIATA VICTORIEI: Ai pus-o de MINERIADA! Esti vinovat!

La scurt timp dupaviolentele de la protestul din Piata Victoriei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat opozitia, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare ca este responsabila pentru cele.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Jandarmii si-au incalcat propriul ghid in timpul interventiei in forta din Piata Victoriei(VIDEO)

Jandarmii au incalcat procedurile la protestele diaspora din Piata Victoriei. O dovedeste ghidul de interventie profesionala al Ministerului de Interne, destinat exclusiv personalului Jandarmeriei Romane.

Tudor Chirila, acuzat ca este `infiltrat` de niste protestatari din Piata Victoriei: Cum a raspuns artistul(VIDEO)

Tudor Chirila s-a aflat luni seara la protestul din Piata Victoriei unde a fost apostrofat de niste manifestanti care l-au acuzat ca este infiltrat. Totul s-a intamplat in timp ce cantaretul.

Imagini socante cu jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini cu doi dintre jandarmii batuti la protestele din Piata Victoriei. Unul dintre ei are degetele rupte la una dintre maini, iar celalat are o cicatrice foarte mare pe f.

Klaus Iohannis: Interventia Jandarmeriei a fost puternic disproportionata in raport cu manifestarile majoritatii oamenilor din Piata Victoriei. Cei vinovati trebuie identificati rapid si pedepsiti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, violentele care au avut loc la protestul de vineri seara din Piata Victoriei. Seful statului si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )