Libnet.ro
UNICEF

09:30

Razboi comercial cu Statele Unite: Europa este gata sa riposteze

Hotnews Hotnews,
 Razboi comercial cu Statele Unite: Europa este gata sa riposteze

Potrivit unei surse de la Bruxelles, lista taxelor de reechilibrare este deja pregatita daca Trump nu-si va tine cuvantul. Vom avea consultari publice in statele membre inainte de aplicarea acestora. Presedintele american are acum la dispozitie 90 de zile pentru a-si lua decizia pe baza articolului 232 din Legea Comertului datand din1962, invocata in cazul unei amenintari la adresa securitatii nationale. Un pretext pur protectionist, potrivit Le Point, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni. Ce i-au dat in loc de lapte

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni dupa ce i-au inlocuit laptele praf din alimentatie cu o formula de lapte bazata pe.

BURSELE DIN LUME Optimism pe pietele din Europa si Statele Unite

Bursele din Europa au incheiat in crestere ultima zi a saptamanii trecute, sustinute de sperantele legate de reluarea, saptamana aceasta, a negocierilor comerciale dintre China si SUA.

Statele Unite, acuzate de IPOCRIZIE cu privire la tehnologia nucleara

Nici drepturile omului sinici programul nuclear nu au fost adevarateleingrijorariale Statelor Unite, care si-au aratat ipocrizia atunci cand au luat in calcul vanzarea de tehnologie nucleara.

DONALD TRUMP ARE 90 DE ZILE SA DECIDA: Statele Unite ar putea impune tarife vamale pe masini

Departamentul de Comert al Statelor Unite SUA) a transmis, duminica, presedintelui american Donald Trump rezultatele unei investigatii in legatura cu pericolele la adresa securitatii nationale a SUA pe care le reprezinta importurile de autovehicule, investigatie care ar putea sta la baza cresterii tarifelor vamale la importurile de autovehicule si piese auto.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )