Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un referendum pentru demiterea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica

Hotnews Hotnews,
 Un referendum pentru demiterea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica

Un referendum pentru demiterea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica, la initiativa partidului Socialistilor, fiind asteptate la urne peste 650. 000 de persoane cu drept de vot, scrie News. ro. Presedintele Igor Dodon i-a indemnat pe oameni sa vina la vot, el sustinand ca este sansa de a pune capat haosului si incertitudinii din capitala Republicii Moldova. continuă pe Hotnews

Referendum pentru demiterea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, duminica. Dodon: Nu alegem intre Est si Vest, e sansa noastra la o viata mai buna

Un referendum pentru demiterea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, va avea loc duminica, la initiativa Partidului Socialistilor. Presedintele Igor Dodon ii cheama pe oameni la vot, sustinand ca este sansa de a pune capat haosului si incertitudinii din capitala Republicii Moldova, scrie News. ro.

Referendum pentru revocarea primarului Dorin Chirtoaca, duminica, la Chisinau

Un referendum pentru revocarea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica, la initiativa partidului Socialistilor, fiind asteptate la urne peste 650. 000 de persoane cu drept de vot.

Republica Moldova: Duminica - referendum pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca, primarul municipiului Chisinau

Aproximativ 650. 000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chisinau sunt asteptate, duminica, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoaca. O premiera pentru.

Referendum la Chisinau privind eventuala demitere a primarului Dorin Chirtoaca

Un referendum pentru revocarea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, are loc duminica, la initiativa partidului Socialistilor, fiind asteptate la urne peste 650. 000 de persoane cu drept de vot, conform News. ro.

LIVETEXT Astazi are loc referendumul de revocare din functie a primarului de Chisinau, Dorin Chirtoaca

Pentru prima data in istoria municipiului Chisinau, locuitorii Capitalei vor participa duminica, 19 noiembrie, la un referendum de demitere a primarului general. Chisinauienii sunt asteptati la urne pentru a se pronunta in favoarea demiterii lui Dorin Chirtoaca sau pentru ramanerea acestuia in functie.

Prezenta la vot putin peste 15%, la ora 17.00, la referendumul de revocare a primarului Chisinaului

Prezenta la vot la referendumul pentru revocarea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, era sub 15,5 la suta, la ora 17. 00, respectiv aproape 97. 000 de persoane din totalul de 628. 000 de cetateni inregistrati pe listele electorale, conform datelor transmise de Comisia Electorala Centrala, scrie News. ro.

Prezenta la vot sub 12%, la ora 14.00, la referendumul de revocare a primarului Chisinaului

Prezenta la vot la referendumul pentru revocarea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, era sub 12 la suta, la ora 14. Presedintele Igor Dodon le-a transmis locuitorilor din Chisinau sa mearga la vot si sa nu dea vina pe altcineva daca referendumul nu va trece, scrie News. ro.

Referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca a esuat. Acesta ramane primarul suspendat al Chisinaului

Pana la ora 21. 00, mai putin de 18% dintre alegatori s-au prezentat la urne la referendumul de demitere al primarului general al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, potrivit datelor oferite de Comisia Electorala Centrala, relateazaTV8. md. Chiroaca ramane in continuare primarul suspendat al Capitalei Republicii Moldova, desi presedintele tarii, Igor Dodon, a indemnat alegatorii sa mearga la vot.

Referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca, invalidat din cauza prezentei scazute. Acesta ramane primarul suspendat al Chisinaului

Pana la ora 21. 00, mai putin de 18% dintre alegatori s-au prezentat la urne la referendumul de demitere al primarului general al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, potrivit datelor oferite de Comisia Electorala Centrala, relateazaTV8. md. Chiroaca ramane in continuare primarul suspendat al Capitalei Republicii Moldova, desi presedintele tarii, Igor Dodon, a indemnat alegatorii sa mearga la vot.

PCRM indeamna chisinauienii sa voteze pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Comunistilor indeamna locuitorii capitalei si ai suburbiilor sa-si dea voturile pentru revocarea primarului general al municipiului Dorin Chirtoaca, pe care il considera incompetent, si prin aceasta sa salveze Chisinaul. Potrivit unui comunicat de presa al formatiunii, timp de zece ani de gestionare defectuoasa, Chisinaul s-a transformat in una dintre cele mai neingrijite capitale din Europa si din intregul spatiu post-sovietic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )