Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Duminica - referendum pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca, primarul municipiului Chisinau

B1 B1,
Republica Moldova: Duminica - referendum pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca, primarul municipiului Chisinau

Aproximativ 650. 000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chisinau sunt asteptate, duminica, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoaca. O premiera pentru. continuă pe B1

Referendum pentru demiterea primarului Chisinaului, Dorin Chirtoaca, duminica. Dodon: Nu alegem intre Est si Vest, e sansa noastra la o viata mai buna

Un referendum pentru demiterea primarului liberal al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, va avea loc duminica, la initiativa Partidului Socialistilor. Presedintele Igor Dodon ii cheama pe oameni la vot, sustinand ca este sansa de a pune capat haosului si incertitudinii din capitala Republicii Moldova, scrie News. ro.

PCRM indeamna chisinauienii sa voteze pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca

Partidul Comunistilor indeamna locuitorii capitalei si ai suburbiilor sa-si dea voturile pentru revocarea primarului general al municipiului Dorin Chirtoaca, pe care il considera incompetent, si prin aceasta sa salveze Chisinaul. Potrivit unui comunicat de presa al formatiunii, timp de zece ani de gestionare defectuoasa, Chisinaul s-a transformat in una dintre cele mai neingrijite capitale din Europa si din intregul spatiu post-sovietic.

Republica Moldova: O a treia comisie parlamentara a votat pentru introducerea termenului limba romana in Constitutie

Proiectul de lege cu privire la modificarea art. 13 din Constitutia Republicii Moldova, ce prevede inlocuirea sintagmei limba moldoveneasca cu limba romana, a fost avizat favorabil, miercuri, de Comisia parlamentara pentru protectie sociala, sanatate si familie din Legislativul de la Chisinau, informeaza Deschide. md.

Republica Moldova, izolata de Gazprom. Provocarile gazoductului Ungheni - Chisinau. Poate gazul romanesc sa dejoace sahul rusesc din Moldova?

Romania poate fi marea sansa a Republicii Moldova daca aceasta vrea sa isi sporeasca substantial securitatea energetica prin diversificarea resurselor de aprovizionare cu gaz natural. Constructia gazoductului BRUA, prelungirea pana la Chisinau a interconectorului Iasi - Ungheni si prezenta americanilor de la Exxon in Marea Neagra ridica substantial miza jocului in regiune.

Republica Moldova, izolata de Gazprom. Provocarile gazoductului Ungheni-Chisinau. Poate gazul romanesc sa dejoace sahul rusesc din Moldova?

Romania poate fi marea sansa a Republicii Moldova daca aceasta vrea sa isi sporeasca substantial securitatea energetica prin diversificarea resurselor de aprovizionare cu gaz natural. Constructia gazoductului BRUA, prelungirea pana la Chisinau a interconectorului Iasi-Ungheni si prezenta americanilor de la Exxon in Marea Neagra ridica substantial miza jocului in regiune.

Din Republica Moldova vor fi operate zboruri directe spre Elvetia

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri, 15 noiembrie, semnarea Acordului dintre Executivul Republicii Moldova si Consiliul Federal Elvetian privind serviciile aeriene regulate. Documentul reglementeaza posibilitatea operarii zborurilor directe intre cele doua state.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )