Libnet.ro
UNICEF

21:30

Regina escrocheriilor de la Hollywood a fost arestata in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Regina escrocheriilor de la Hollywood a fost arestata in Marea Britanie

Un escroc prezumtiv, pus sub acuzare in Statele Unite pentru sustragerea a sute de mii de dolari de la profesionisti din industria cinematografica in timp ce se deghiza si imita o serie de femei influente de la Hollywood, a fost arestat in cele din urma in Marea Britanie, a anuntat Politia federala americana FBI), citata de AFP. continuă pe Hotnews

Pandemia Covid-19. Campania de vaccinare din Marea Britanie incepe marti. De ce se grabeste Regatul Unit

Serviciul national de asistenta medicala din Marea Britanie NHS) va incepe campania de vaccinare impotriva noului coronavirus marti, dupa sosirea in tara a primelor doze de vaccinuri, a anuntat directorul sau executiv, Chris Hopson. Masura a fost vazuta de multi ca o lovitura politica a premierului Boris Johnson de a atenua criticile pentru modul in care a gestionat pandemia si a abate atentia de la negocierile privid acordul cu UE post-Brexit.

The Crown, criticat in Marea Britanie: Total partinitor si calomnios -VIDEO

Cel mai recent sezon al serialului The Crown a fost criticat in Marea Britanie. Total partinitor, calomnios, atac cu vitriol impotriva printului Charles, sunt doar cateva dintre acuzatii. in plus, criticii i-au acuzat pe producatori ca si-au permis prea multe libertati in ceea ce priveste relatia mostenitorului tronului cu printesa Diana, ce a ramas inca extrem de vie in amintirile multor locuitori din aceasta tara, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Wizz Air anunta expansiune in Marea Britanie prin noua sa baza de la aeroprortul Cardiff

Wizz Air Marea Britanie, filiala inregistrata in Marea Britanie a companiei aeriene cu cea mai rapida crestere si cea mai ecologica din Europa*, anunta astazi infiintarea unei noi baze pe Aeroportul Cardiff, care va fi a patra alaturi de London Luton, Gatwick si Doncaster Sheffield, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Stadioanele se redeschid in Marea Britanie. Regulile stricte pe care trebuie sa le respecte suporterii

Vesti bune pentru fotbalul englez si pentru suporterii ddin Marea Britanie. Acestia vor putea asista la meciurile din Premier League, pe stadioane incepand din acest weekend, cu obligatia de a respecta.

UE critica dur Marea Britanie pentru graba cu care a aprobat vaccinul Pfizer Raspunsul Londrei

Uniunea Europeana a criticat Marea Britanie pentru aprobarea rapida a vaccinului PfizerBioNTech contra Covid-19, blocul comunitar spunand ca procedura sa este mai amanuntita, transmite Reuters.

Marea Britanie a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga, informeaza BBC.

Marea Britanie a aprobat vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer - BioNTech

Marea Britanie devine prima tara din lume care a aprobat vaccinul Pfizer BioNTech pentru utilizare.

Marea Britanie, prima tara din lume care a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga, informeaza BBC.

Marea Britanie, prima tara din lume care aproba vaccinul PfizerBioNTech. Acesta va fi disponibil in tot Regatul Unit saptamana viitoare

Marea Britanie a anuntat miercuri dimineata ca a aprobat administrarea vaccinului dezvoltat de PfizerBioNTech si ca inocularea va incepe saptamana viitoare, transmite Reuters.

Brexit. Marea Britanie a deschis aplicatiile pentru vize de munca in Regatul Unit dupa 1 ianuarie 2021

Noul sistem pentru imigratie va fi simplu, eficient si flexibil , a promis secretarul de stat pentru afaceri interne Priti Patel. incepand de marti, cetatenii straini, inclusiv din UE, vor putea aplica pentru viza de munca in Marea Britanie, relateaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )